Šaban Šaulić: Ljudi, izlečen sam, odlično se osećam!
Foto: Damir Dervišagić

Ne ide na operaciju

Šaban Šaulić: Ljudi, izlečen sam, odlično se osećam!

Stars -
Ljudi, osećam se odlično, na svake tri nedelje idem kod lekara i stanje mi je mnogo, mnogo bolje. Primam jednu terapiju koja mi veoma prija i zato su lekari odlučili da me ne operišu, rekao je Šaban

Kralj folka Šaban Šaulić, uspeo je da pobedi bolest i dokazao da jaka volja i redovno korišćenje odgovarajuće terapije mogu da utiču na brzi oporavak. Naime, iako mu je zbog problema sa venama bila zakazana operacija krajem februara, lekarski tim je odlučio da ipak nema potrebe da se Šaulić podvrgne hirurškom zahvatu.

"Nakon što su mu još u novembru lekari savetovali operaciju zbog problema sa venama, Šaban je trebalo da se podvrgne hirurškom zahvatu početkom februara, kada se vrati sa svih turneja. U međuvremenu, lekari su mu prepisali terapiju, od koje mu je mnogo bolje. Oni redovno prate njegovo stanje i veoma su zadovoljni rezultatima, te su mu rekli da mu operacija nije potrebna. Šaban ima veliku podršku svoje porodice, a svi se nadaju da operacija neće ni biti potrebna", izjavio je izvor blizak pevaču.

U nameri da saznamo kako se oseća Šaban, kontaktirali smo sa pevačem, koji nam je sa osmehom rekao da se oseća odlično.

"Ljudi, osećam se odlično, na svake tri nedelje idem kod lekara i stanje mi je mnogo, mnogo bolje. Primam jednu terapiju koja mi veoma prija i zato su lekari odlučili da me ne operišu. Mi se nadamo da će tako i ostati, zaista je sve u redu. Neki mediji su pisali da sam u kritičnom stanju pre nego što sam uopšte sačekao rezultate. Radim, uživam, sve je kako treba. Disciplinovan sam i slušam savete lekara i zato sam se izlečio, tako da svima preporučujem da se pridržavaju prepisane terapije",izjavio je Šaban.

Podsećanja radi, Šaban je u novembru prošle godine posetio Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde mu je nakon detaljnih pregleda savetovano da uskoro operiše vene, a njegova supruga je tada za naš list prokomentarisala da su cigarete uzrok pevačevog lošeg zdravlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track