Tanja Bošković: Moje telo je zahvalno "Plesu sa zvezdama“
Foto: Damir Dervišagić

Uskoro novi šou

Tanja Bošković: Moje telo je zahvalno "Plesu sa zvezdama“

Stars -
Emisija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim uskoro će početi sa emitovanjem, a Tanja se sa velikim uživanjem priprema za takmičenje i sa žarom priča o svojoj novoj ulozi

Kraljica srpskog filma i dasaka koje život znače, glumica Tanja Bošković zaigraće na sceni glamuroznog šou programa “Ples sa zvezdama”.

Emisija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim uskoro će početi sa emitovanjem, a Tanja se sa velikim uživanjem priprema za takmičenje i sa žarom priča o svojoj novoj ulozi:

"Volim da plešem. Ono što je uopšte iniciralo da razmišljam o tome da prihvatim ovaj posao je da kažem mojim "ispisnicima" da imam šezdeset godina, a da se život ne završava. Radost plesanja, igranja na tišinu, na sunčan dan, na muziku ili na sopstveno pevanje se ne završava nikada. Ako je to način da materijalizujete svoju radost, onda plešite hodajući ulicom. To će doneti osmeh na vaše lice, a samim tim na još nečije koje ćete usput sresti. Od plesova volim standarde. Volim tango, oba valcera, volim sklad. Ne sviđaju mi se ovi moderni pojedinačni plesovi. Dopada mi se i samba, to je težak ples, kao i džajv, ima brzinu, energiju. Ja sam zaljubljenica u igru. Ovo je divno iskustvo, potpuno očaravajuće i mislim da će mi čak i moje telo biti zahvalno na ovom preduzeću".

Godine Tanji zaista ništa ne mogu, izgleda odlično i u top formi je koja će joj pomoći tokom napornog uvežbavanja različitih plesačkih žanrova. Pored naše vrsne umetnice, u plesu učestvuju Igor Lazetić, Tamara Paunović, Lena Bogdanović, Saša Vidić, Milojko Pantić, Nikolija Jovanović, Ivan Mihailović, a uskoro ćemo saznati i imena ostalih učesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja