Milica Todorović: Trenutno sam emotivno nezadovoljna!

Traži dečka

Milica Todorović: Trenutno sam emotivno nezadovoljna!

Stars -
Posle ljubavi sa bratom Saše Kovačevića lepa pevačica kaže da ima puno udvarača, ali da još ima emotivnu blokadu i da čeka na pravog

Milica Todorović ponosna je vlasnica titule najboljih nogu na srpskoj estradi, ali kaže da ni to ne pomaže kada je ljubav u pitanju. Na emotivnom planu baš i nema sreće jer tvrdi da još nije prošlo dovoljno vremena od njenog raskida sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem.

"Imam dosta udvarača, među njima ima jako lepih, kulturnih i obrazovanih momaka, ali ja još nisam spremna i prerano mi je za novu vezu", kaže pevačica koja je prošlog oktobra raskinula vezu sa bratom Saše Kovačevića.

Pevačica kaže da je na nastupima momci iznenađuju na razne načine i daruju poklone, ali priča da još nije osetila leptiriće.

"Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje. Može se reći da sam trenutno emotivno nezadovoljna", rekla je kroz smeh pevačica. Ona je nedavno otkrila da ima i svesrdnu pomoć prijateljice i koleginice Rade Manojlović koja je pravi provodadžija.

"Zahvalna sam joj na tome. Mislim da je uvek pametnije upoznati potencijalnog dečka preko dobrog prijatelja nego rizikovati sa strancima", kaže Milica koja se sprema da uskoro i upozna izvesnog Nikolu kog je Rada izabrala za nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track