IZBALAVIO: Mitić ishvalio Staniju pred devojkom Ivanom
Foto: Damir Dervišagić

Šta li ga čeka kad dođe kući

IZBALAVIO: Mitić ishvalio Staniju pred devojkom Ivanom

Stars -
Da je pravi mamac za muškarce potvrdilo se i u emisiji Lee Kiš kada joj je pred svojom devojkom rekao da je izuzetno lepa

Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Nedeljno popodne" kod Lee Kiš i tom prilikom doživela iznenađenje od jednog gosta.

Naime, jedan od članova benda "Digitalna draga" je u toku emisije skinuo jaknu i pokazao da nosi majicu sa Stanijinim likome, te joj tako jasno stavio do znanja da "navija" za nju u njenom sukobu sa Sorajom Vučelić. Naravno, ovakav potez je prilično iznenadio Staniju, što ona nije krila. Dobrojevićeva je u toku emisije takođe otkrila da se veza sa Filipom Panajotovićem završila kao da je nikada nije bilo, te da su joj na "Farmi" najteže pale uvrede i ljubavni trezavice, dok je oko sukoba sa Sorajom poručila da će se sve završiti na sudu.

Inače, jedan od gostiju, folk pevač Petar Mitić, otvoreno je Staniji uputio komplimente za izgled. "Moram da kažem da Staniju po prvi put vidim uživo i da priznam da zaista jako lepo izgleda", rekao je iskreno Petar, a kako je pored njega sedela njegova devojka Ivana Pavković voditeljka ga je pitala kako to može tako otvoreno da izgovori u njenom prisustvu.

"Mi imamo modernu vezu", rekao je Mitić uz osmeh, dok se Stanija zahvalila na komplimentima.

NE PROPUSITITE:

IZNENAĐENJE ZA STARLETU: Stanija gola na majici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track