Najnovije vesti

Nevena Božović peva narodnjake
Foto: Marina Lopičić

Pevačica u hit seriji „Folk“

Nevena Božović peva narodnjake

Stars
Učesnica „Prvog glasa Srbije“ umesto glumice Miljane Gavrilović izvodi hitove Cece, Zorice Brunclik i Nade Topčagić

Glas joj se čuje u seriji.
Nevena Božović je pozajmila svoj glas glumici Miljani Gavrilović, koja u seriji „Folk“ glumi glavni lik Zvezdanu. Finalistkinja „Prvog glasa Srbije“ umesto nje peva najveće hitove Svetlane Cece Ražnatović, Hanke Paldum, Zorice Brunclik i Nade Topčagić. Nova sezona hit serije emituje se svakog utorka na Prvoj televiziji.

U prvoj sezoni gledaoci su pratili početak i uspon devojčice Zvezdane. Ona potiče iz skromne porodice koja živi u okolini Kraljeva. Zvezdana odrasta, a pevački talenat je dovodi u Beograd, gde počinje njen proboj na srpsku estradu. U novoj sezoni videćemo kako napreduje njena karijera i sa čime se sve susreće na putu ka uspehu.

- Produkcija nije bila zadovoljna vokalnim kvalitetima glavne glumice. Morali su brzo da reše taj problem, tako da je odluka pala na Nevenu Božović. Ona je sjajno odradila svoj posao - kaže naš izvor blizak produkciji.
Pozvali smo Nevenu Božović:

- Producenti su me pozvali pošto su videli moj nastup na audiciji za „Prvi glas Srbije“ i na Dečjoj pesmi Evrovizije. Reditelju Dušanu Miliću dopao se moj glas. Neke pesme koje izvodim prvi put sam čula. Ne poznajem dobro taj melos i to mi je bila dobra škola. Fanovi kažu da moje izvođenje više vuče na pop - kaže Nevena.

Inače, u filmskom svetu nije neobično da umesto glumica numere pevaju popularni pevači. Glas Sonji Savić u filmu „Život je lep“ pozajmila je Bebi Dol.

(Lj. R.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...