STANIJA ČEKA ISUSOVE GODINE: Udajem se 2018!

Ima paklen plan

STANIJA ČEKA ISUSOVE GODINE: Udajem se 2018!

Stars -
Ne želim da kažem zašto se udajem baš 2018. Kasno me uhvatio pubertet, rekla je starleta

Stanija Dobrojević, starleta i učesnica rijaliti šoua Farma 4, otkrila je da još neće stati na ludi kamen i da čeka Isusove godine kako bi se udala.

"Imam pakleni plan. Udaću se 2018. godine. Imam plan, ali neću da vam otkrivam. Čekam Isusove godine pa da se onda udam", rekla je Doborojevićeva u gostima kod Lee Kiš u kojoj se pojavila u venčanici njenih snova.

"Ne želim da kažem zašto se udajem baš 2018. Kasno me uhvatio pubertet", ostala je tajanstvena do kraja starleta.

Podsetimo, Stanija koja ima 29 nedavno je na društvenoj mreži postavila fotografiju na kojoj se pohvalila najverovatnije vereničkim prstenom. Starleta iza sebe ima jedan brak, dve veridbe i treću lažnu, a ovo bi joj bila četvrta. Prvi put se verila u maju 2011. za tadašnjeg dečka Rusa Vladimira Ukraintskog, za kojeg se i udala. Potom se verila za fudbalera Gojka Kačara, utehu joj je zatim pružio sin Milorada Dodika, Igor, s kojim se, takođe, tajno verila. U miru i tišini su se rastali posle mesec. Stanija je ulaskom na imanje u Lisoviće u rijaliti šou Farma upoznala manekena Filipa Panajotovića i ubrzo su započeli ljubavnu romansu. Starleta je najavila da će se udati za Filipa za godinu dana, a onda je na lažnom Fejsbuk profilu objavljeno i da su vereni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja