ESTRADA NE ZABORAVLJA DARKA ŠARIĆA: Goga dolazi na suđenje, Dara se nada oslobađajućoj presudi!
Foto: Dragan Kadić, Fonet, Damir Dervišagić

Podršaka pevača

ESTRADA NE ZABORAVLJA DARKA ŠARIĆA: Goga dolazi na suđenje, Dara se nada oslobađajućoj presudi!

Stars -
Pevačica Dara Bubamara ne skriva da su Darko Šarić i njegov mlađi brat Duško, koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, njeni dobri prijatelji, ali smatra da ne treba da ide na suđenje

Na suđenju narko-bosu Darku Šariću, optuženom za međunarodni sverc kokaina, osim porodice i rođaka u ponedeljak bi mogli i da se pojave i njegovi prijatelji iz sveta estrade, koji su godinama nastupali u njegovim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori.

Jedna od onih koji još nisu sigurni hoće li doći u specijalni sud u Beogradu na prvi dan suđenja je Šarićeva zemljakinja, pevačica Goga Sekulić (37).

"Svakog dana imam snimanja pa i u ponedeljak, a ako bih išli prijatelji kao podrška, i ja bih, naravno. Imam prava da cenim i poštujem koga ja hoću, a prijatelje uvek podržavam", rekla je Sekulićeva.

Pevačica Dara Bubamara (37) ne skriva da su Darko Šarić i njegov mlađi brat Duško, koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, njeni dobri prijatelji, ali smatra da ne treba da ide na suđenje.

"U inostranstvu sam, ali mislim da na suđenje treba da ide njegova porodica, majka, supruga... Ja sam sa Darko m dobra još od 1996. godine, prijatelji smo i želim im sve najbolje. Kod njih sam nastupala godinama, radila korektno i oni su prema meni bili korektni i nisam im ni sada okrenula leđa. Mnogi pevači su nastupali kod njih i okoristili se o Darka sada se prave grbavi i ludi. Znam dosta njih kojima je Darko pomogao na razne načine tokom njihove karijere, a sada su se sakrili u mišiju rupu. Ja nisam takva. Želim da sud sudi pošteno, a nadam se da će presuditi u njegovu korist", rekla je pevačica.

Pevačica Marina Tadić, za koju se šuškalo da je bila bliska sa Darkom Šarićem, vrlo je burno reagovala.

"Ne dajem takve komentare. Nemojte me ništa pitati o tome", burno je reagovala pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track