RAŠČUPALA STARLETU: Anastasiju napala bivša devojka njenog dečka milionera!

Tuča u klubu

RAŠČUPALA STARLETU: Anastasiju napala bivša devojka njenog dečka milionera!

Stars -
Kristina Spremo je krenula da napusti klub i kada je prolazila pored Anastasijinog separea počela je da joj dobacuje, da bi zatim sve preraslo u fizički sukob, rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta

U sredu veče u jednom poznatom prestoničkom klubu održana je humanitarna žurka kako bi se pomoglo maloj Anđeli koja boluje od opake bolesti, ali je sve poremetila svađa Anastasije Buđić i Kristine Spremo, bivše devojke Anastasijinog dečka Dejana Popovića.

Veliki broj javnih ličnosti došao je da podrži ovu akciju, a među njima su bile i članice grupe "Models" na čelu sa Anastasijom Buđić i bile su smeštene u centralnom separeu kluba.

Međutim, da veče ne prođe bez skandala potrudila se Kristina Spremo, bivša devojka biznismena Dejana Popovića Tigra, koji je sada u vezi sa atraktivnom Modelsicom.

Naime, kako je i Kristina prisustvovala pomenutom događaju, ona je u momentu kada je krenula kući morala da prođe pored Anastasijinog separea, pa je iskoristila priliku i počela da joj dobacuje.

"Sve je delovalo kao da će veče proći bez ikakvog propusta, ali da izbije pravi skandal potrudila se Kristina. Kada je krenula da napusti klub prolazila je pored Anastasijinog separea i počela da joj dobacuje, da bi zatim sve preraslo u fizički sukob kada je nakon nekoliko prozivki prišla sadašnjoj devojci svog bivšeg dečka i nasrnula na nju. Uhvatila je Anastasiju za kosu i počela da je čupa, dok su ostale članice grupe "Models" pokušale da je odbrane", priča izvor sa lica mesta.

"Anastasija stvarno nije konfliktna ličnost, što su imali prilike da vide svi koji su pratili "Velikog brata" i "Farmu", pa je bila šokirana razvojem situacije i fizičkim napadom. Nakon što su uspeli da razdvoje Kristinu od nje, Anastasija je bila u šoku i nije mogla da se smiri od stresa koji je doživela", završava priču izvor.

Kristina je široj javnosti poznata kao učesnica realitija "Parovi".

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track