KRISTIJAN SE PRAVDA KRALJICI SILIKONA: Nisam te ružno spomenuo, deteta mi!
Foto: Facebook

Privatna prepiska

KRISTIJAN SE PRAVDA KRALJICI SILIKONA: Nisam te ružno spomenuo, deteta mi!

Stars -
Nisam te spomenuo u ružnom kontekstu. Nigde. A kamoli u novinama, pisalo je u privatnoj prepisci

Kristijanu Goluboviću je, uprkos tome što je izjavio da nije zainteresovan za silikonsku kraljicu Tijanu Đuričić, očigledno još veoma važno šta ona misli.

"Nisam te spomenuo u ružnom kontekstu. Nigde. A kamoli u novinama. Mrzim medije. Jer pišu neistinu. Deteta mi jedinog", napisao je Kristijan Golubović u privatnoj prepisci na Fejsbuku sa Tijanom Đuričić, pošto je objavljeno da mu se ne dopadaju veštačke devojke, da mu je ona svojevremeno izjavila ljubav, ali da nije zainteresovan za nju.

Očigledno je da je i Kristijanu ipak stalo do toga šta silikonska kraljica misli, a možda joj i pođe za rukom da ga osvoji sada kada izgleda prirodnije nego ranije.

Silikonska kraljica nedavno je saopštila da je izvadila silikone, a na svoj Fejsbuk profil postavila i prvu fotografiju nakon korekcije. Naime, na fotografiji se vidi da je Tijana smanjila usne, ali ne znamo da li je to slučaj i sa grudima, jer je izbegla taj deo tela.

Da li se Tijana na ovaj korak odlučila nakon što je Kristijan Golubović, u kog je kraljica silikona zaljubljena, izjavio da ne voli "veštačka bića" ne znamo, a da li će se sada svideti Goluboviću pokazaće vreme.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track