Najnovije vesti

Daniel Kajmakoski: Želeo sam da budem mladi tata

Radi na tome

Daniel Kajmakoski: Želeo sam da budem mladi tata

Stars
Stalno pričam o tome da sam maštao o tome da budem mlad tata, da me moja deca upoznaju takvog. Eto, to se do sada nije desilo ali ne opterećujem se time, rekao je Kajmakoski

Daniel Kajmakoski, pobednik "X faktora" otkrio je i svoju romantičnu stranu, pa je tako otkrio da jedva čeka da zasnuje porodicu, ali i da je maher za ples.

Daniel je za  otkrio šta misli o ženidbi: "Ne mislim da bi to trebalo da se radi na silu. Stalno pričam o tome da sam maštao o tome da budem mlad tata, da me moja deca upoznaju takvog. Eto, to se do sada nije desilo ali ne opterećujem se time. Desiće se kad bude trebalo da se desi. Ali nastaviću da tražim tu moju veliku ljubav da bih mogao što ranije da postanem otac, jer jako volim decu i ona vole mene", rekao je pevač prilikom gostovanja na Naksi radiju.

I dok pravu životnu ljubav još traži, pored pevanja ima i jednu strast o kojoj se manje zna - ples.

"Ples volim isto kao pevanje: znam sve, od modernih plesova do kola, koje mi doduše malo slabiju idu. Ali problem je što na Balkanu izađeš uveče i plešeš svi te gledaju malo čudno, jer kod nas nije običaj da muškarci plešu. Nadam se da će to uskoro da se promeni jer, recimo, u Beču svi igraju, i muškarci i žene. I to jako lepo izgleda, jer se uz muziku svi druže".

(Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...