OSVETA ILI LOŠA USLUGA: Silikonsku kraljicu prijavio klijent?!
Foto: Facebook

Postoji i snimak

OSVETA ILI LOŠA USLUGA: Silikonsku kraljicu prijavio klijent?!

Stars -
Đuričićeva i njen klijent navodno su se našli u jednom beogradskom stanu, gde ju je snimao

Tijanu Đuričić (24), kraljicu silikona, koja je izvedena pred dežurnog sudiju beogradskog Prekršajnog suda zbog navodnog bavljenja prostitucijom i neprijavljivanja adrese stanovanja i za to platila kaznu od 40.000 i 10.000 dinara, policiji je u stvari prijavio klijent koji je policiji predao i snimak. Nije poznato da li je klijent bio nezadovoljan uslugom pa ju je prijavio.

Đuričićeva i njen klijent su se našli u jednom beogradskom stanu krajem decembra 2013. U istom ljubavnom gnezdu mušterija je i napravio video-snimak intimnog odnosa sa "devojkom za jednu noć". Klijent je snimak dostavio policiji i potkrepio ga i svojom izjavom. Potom je usledio zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Tijane.

Devojka je pred sudijom poricala da se bavila najstarijim zanatom na svetu. Zanimljivo je da je protiv Tijane Đuričić sproveden skraćeni postupak, ali ne zbog odavanja prostituciji, već zbog neprijavljivanja adrese stanovanja.

Tijana Đuričić negira je sve optužbe za bavljenje prostitucijom i tvrdi da je reč o nesporazumu.

"Pre nekoliko dana bila sam na snimanju emisije Amidži šou. Tamo sam bila pokradena, izvukli su mi iz tašne novčanik gde su mi bila sva dokumenta. To može da potvrdi Ognjenova ekipa. Policija me je startovala sutradan ispred zgrade bez dokumenata, posumnjali su da sam već duže bez dokumenata pa su me priveli. Roditelji su morali da dođu da potvrde da sam to ja. Nije bilo reči o prostituciji", tvrdi Tijana Đuričić!

"O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama. Tada je i navela da joj je hobi padobranstvo i da je imala desetine skokova", rekla je o sebi kraljica silikona.

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track