Najnovije vesti

PONOSAN: Miki Perić posle šest godina objavio novi CD
Foto: Marina Lopičić

Nele Mikija zasmejao do suza!

PONOSAN: Miki Perić posle šest godina objavio novi CD

Stars
Miroslav Perić održao promociju albuma „Dobar dan“, kojoj su, pored Karajlića, prisustvovale i druge poznate ličnosti

Izašao iz ilegale.
Miroslav Miki Perić šest godina je pripremao novi album „Dobar dan“. Pevač je pre dva dana održao promociju u restoranu „Kalemegdanska terasa“, gde su brojne poznate ličnosti preslušavale njegove nove pesme, a videli su i jedan spot.

Dok je njegova supruga Snežana dočekivala goste na ulazu, Miki je s uživanjem ispijao belo vino i zabavljao se. Posebno mu je bilo interesantno u društvu Neleta Karajlića, koji ga je svojim šalama nasmejao do suza. Inače, sve zvanice bile su dobro raspoložene, a Mikiju su čestitali na novom izdanju i poželeli mu sreću.

- Svako očekivanje je razočaranje, tako da ih nemam uopšte. Album sam radio šest godina uz pomoć nekih prijatelja. Dugo se to krčkalo, stalno smo pisali i brisali. Zadovoljan sam kako je sve ispalo - rekao je Perić i dodao da je prezadovoljan što su ga prijatelji ispoštovali i radovali se njegovoj sreći.

Promociji su prisustvovali i Dragan Brajović Braja, Dejan Lutkić, Nenad Knežević Knez, Danica Drašković, Raka Marić, Žika Zana i drugi.
Inače, Perić će se pojaviti i u filmu Milana Todorovića „Mamula“, koji će se od 1. maja prikazivati u domaćim bioskopima.

(M. D.)

Podrška... Dana Drašković sa prijateljima čestitala Mikiju novi CD
Podrška... Dana Drašković sa prijateljima čestitala Mikiju novi CD

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...