Saša Popović: Šta god da Pink uradi, Grand će još bolje!

Intervju, prvi čovek „Granda“ poručuje

Saša Popović: Šta god da Pink uradi, Grand će još bolje!

Stars -
Ovo što smo mi pokrenuli samo je iniciralo Mitrovića da napravi lepe i velike emisije. Na osnovu toga što oni dižu kvalitet, mi dižemo više

Scenografija vredna dva miliona evra.Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović juče je predstavio sadržaj Grand televizije, čiji program kreće u sredu u 18 časova na SBB mreži, ali i ostalim kablovskim operaterima širom planete.U novu scenografiju uloženo je, kako kaže, skoro dva miliona evra, a osim folk, najavljuje i pop produkciju. Iako je Grand kanal trebalo da se nađe u sistemu Pinkovih kanala, neposredno pred potpisivanje ugovora desio se preokret.- Dva dana pre nego što je trebalo da potpišemo ugovor sa Željkom Mitrovićem, SBB nam je dao ponudu koju zaista nismo mogli da odbijemo. To je jedini razlog zbog kojeg smo prešli ovamo, iz prostog razloga što ovo finansijski Mitrović sigurno ne bi mogao da isprati. Prodali smo im 51 odsto „Granda“ i dali su nam mogućnost da se maksimalno razvijamo. Potpisali smo ugovor o tajnosti, tako da ne možemo iznositi o kojoj se sumi radi, ali je ona respektabilna. Tu ponudu ne bi ni Mitrović odbio!

Vrhunska oprema.. Nova „Grandova“ režija
Vrhunska oprema.. Nova „Grandova“ režija

U kakvim odnosima ste ostali s Mitrovićem?- U korektnim. Čujemo se svaka dva-tri dana povodom stvari koje radimo. Na Pinku nam ostaju četiri emisije do daljeg. Šta će biti na jesen, to ćemo videti!Da li sada postoji sukob interesa između vaše dve kuće?- Dogovor između mene i Mitrovića je da - bez obzira na to da li ćemo ostati zajedno ili ne - ne otimamo pevače jedni drugima. A od tog nekog uslovnog sukoba između Pinka i „Granda“ najveću korist imaće televizijski gledaoci. I Pink treba da ima neke svoje emisije tipa „Grand šou“ ili „Grand parada“, kao što prave „Bravo šou“, i napraviće još neke druge emisije.

Zar to neće ugroziti vaše emisije?- To će biti zdrava konkurencija. Ovo što smo mi pokrenuli samo je iniciralo Mitrovića da sada napravi lepe i velike emisije. I to je dobro. Na osnovu toga što oni dižu kvalitet, mi dižemo još više i pravimo još bolje emisije. Sve što vidimo na Pinku, mi ćemo da dignemo duplo jače. U to nemojte da sumnjate.Zapravo vi konkurišete Pinku...- Ne može Grand televizija da konkuriše Pink televiziji, odmah da se razumemo. Oni su nacionalna televizija, drugačije bi bilo da se ove emisije nađu na nekom drugom nacionalnom kanalu, pa da se onda „tučemo“. Drugo je pitanje što može da se desi od septembra.Znači, do septembra nema problema?- Ovo je 24. godina kako Željko Mitrović i Saša Popović sarađuju. Bilo je trzavica, ali smo uvek nalazili rešenje. I ako ne ostanemo zajedno, verujte mi da će naš odnos ostati potpuno normalan. Možda godinu dana nećemo raditi, pa ćemo posle opet raditi i tako dalje. U svakom slučaju, „Grand“ ostaje do daljeg na Pinku.

Širi seOD JESENI ŠEST VELIKIH FORMATAOsim kablovskog programa, „Grand“ od jeseni nudi šest zemaljskih formata.- „Grand“ je prerastao u produkcijsku kuću kao što je „Imoušn“. Od septembra ćemo nacionalnim televizijama ponuditi emisije „Zvezde Granda“ i „Grand šou“, kao i još četiri formata, koja držimo u tajnosti.PuderisanjeKURIR MI STAVI SLIKU DA ME NI ROĐENO DETE NE PREPOZNAJESaša Popović je bio veoma raspoložen, pa se „požalio“ što smo mu stavili ružnu sliku na naslovnoj kada smo sredinom februara objavili tekst o njegovom razlazu s Mitrovićem.- Čekajte da odem do šminkernice da me napuderišu. Tu je Kurir, staviće mi opet onu sliku kada me ni rođeno dete nije prepoznalo. Ali, dobro... Nemam ja te komplekse.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track