TIJANA PROGANJA KRISTIJANA: I da je poslednja žena na svetu, ne bih bio sa njom

Zavodila ga i iz bolničkog kreveta

TIJANA PROGANJA KRISTIJANA: I da je poslednja žena na svetu, ne bih bio sa njom

Stars -
Ona nije moj tip žene, ja ne volim silikonske devojke sa kandžama koje posećuju solarijume, i to sam joj i rekao

Kristijan Golubović otkrio je da mu je kraljica silikona Tijana Đuričić iz bolničke postelje slala fotografije ne bi li ga zavela.

"Poslala mi je poruku u kojoj mi je prebacila što je nisam posetio, a odmah zatim i sliku svojih usana bez silikona", rekao je Kristijan Golubović, negirajući bilo kakvu vezu s Tijanom.

"Tijana je mene kontaktirala na Fejsbuku i tada mi rekla da želi vezu sa mnom. Ona nije moj tip žene, ja ne volim silikonske devojke sa kandžama koje posećuju solarijume, i to sam joj i rekao. Pitala me je šta treba da uradi ne bih li ja promenio mišljenje. Rekao sam joj, iz zezanja, da prvo treba da povadi silikone", ispričao je Golubović za, dodavši da nije očekivao da će Tijana prihvatiti njegovu sugestiju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Međutim, ona je nedugo potom zakazala operaciju, za šta ja nisam znao. Poslala mi je poruku u kojoj mi je prebacila što je nisam posetio, a odmah zatim i sliku svojih usana bez silikona", rekao je Kristijan. Golubović tvrdi da je bio šokiran saznanjem dokle je Tijana spremna da ide zarad njihove "imaginarne veze", a da je najveći šok usledio kada je izmislila udes."Ona zna, kao uostalom i svi ostali, da sam ja spreman da pomognem svakome. Zbog toga je, kada je čula da sam dao krv za dečka koji boluje od leukemije, rešila da iskoristi moju dobrodušnost i lažira nesreću ne bi li tako uspela da se vidi sa mnom. To joj nije uspelo, ali ona ne odustaje od svojih pokušaja da me zavede, što joj neće poći za rukom. Slobodno mogu da kažem da, čak i da je jedina preostala žena na svetu, ja ne bih mogao da budem sa njom. Ne želim više da razgovaram na tu temu, i ne želim više da me dovode u vezu sa tom spodobom", zaključio je vidno iziritirani Kristijan priču za Dnevno.rs, i za kraj pokazao poruku koja pokazuje kako ga Tijana moli da ostanu makar prijatelji.

Foto Facebook
Foto Facebook

Dnevno.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja