SAŠA POPOVIĆ UGOSTIO NARKO-BOSA: Ćazim Osmani na Grand televiziji
Foto: Damir Dervišagić

Albanski biznismen s devojkom nepozvan se pojavio na fešti „Grand produkcije“

SAŠA POPOVIĆ UGOSTIO NARKO-BOSA: Ćazim Osmani na Grand televiziji

Stars -
Osmani došao na proslavu povodom početka emitovanja Grand narodne TV, što se mnogima nije svidelo
1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

Umalo da pokvari veče.Saša Popović preksinoć je u restoranu „Holivud“ organizovao zabavu povodom početka rada novog kablovskog kanala Grand narodne televizije, koji je juče zvanično od 18 sati počeo sa emitovanjem. Na velikoj fešti bilo je više od 300 pevača iz raznih produkcijskih kuća, kao i mnogi tekstopisci, kompozitori, biznismeni... A među njima i Ćazim Osmani! Albanski biznismen došao je nepozvan, u društvu nove devojke. Kako Kurir saznaje, doveli su ih prijatelji koji su bili na spisku gostiju, a Ćazimovo pojavljivanje nimalo se nije svidelo direktoru „Grand produkcije“. Međutim, on nije želeo da njegovu ljutnju vide zvanice, pa je smireno i uz osmeh održao prikladan govor.- Trudićemo se da budemo najbolji u segmentu zabavnog programa. Naši dometi postavljeni su visoko i cilj je da ih dostignemo, ali i veoma brzo prevaziđemo. Bićemo veseli, pozitivni, otvorenog srca, jednom reči - narodni. Kanal će biti dostupan 24 sata bez prestanka, a osam sati programa svakog dana emitovaće se uživo. Već pripremljene emisije su „Grandovanje“, „Žurka“, „Diskoteka“, „Veče sa...“, „Grand koktel“, „Iz profila“, „Halo, halo“, „Nedeljno popodne 2, „Džipsi en frends“, „Grand njuz“, a u pripremi su „VIP kuvar“, „Modna policija“, „Grand noviteti“ i druge - istakao je Popović.Kad se završio formalni deo večeri, on i Lepa Brena, suvlasnica „Granda“, uhvatili su se u kolo s gostima. Sitnije, cile, sitnije... Mikrofon je išao od ruke do ruke, svako je želeo da otpeva neku pesmu, a oni koji su više „ušli u flašu“, nisu se lako odvajali od njega.

DvojkaĆAZIM ISKULIRAO ANUĆazim Osmani iskulirao je Anu Nikolić. Njemu je društvo pravila nova devojka Nataša Matić (42), koju je upoznao na jednoj romskoj svadbi. On je došao pre Nikolićeve, a nekih sat kasnije pojavila se i ona. Ćazim je nije pozdravio, a Ana se uznemirila kada ga je videla. Sedeli su jedno drugom okrenuti leđima.

Samo svojiBREGA I ŽIKA SE ZAPRIČALIMnogi su se začudili otkud Goran Bregović na proslavi kod Saše Popovića. Popović je objasnio da su oni stari prijatelji i da ga je pozvao da prisustvuje ovako važnom događaju. Brega se u jednom momentu zapričao sa Žikom Jakšićem, jer se dugo nisu videli.

Skoro ko njegovMARKO MAZI ANIN STOMAKMarko Kon oduševljen je Anom Sević. On je obožava, pogotovo otkako je ostala trudna. Kad ju je ugledao, pozdravili su se, a on nije odoleo da joj ne pomazi stomak. Raspitivao se kako podnosi trudnoću, kako izdržava kad joj Darko nije tu...

U trenduJADRANKA I KAĆA URADILE SELFIKatarina Živković i Jadranka Barjaktarović prate najnoviji trend - selfi fotografisanje. Koleginice su uradile jednu fotku, ali nisu je okačile na Fejsbuk jer im se nije dopalo kako su ispale. Kaća je vikala da joj se ne sviđa kakva su joj usta na slici, dok Jadranka nije imala ništa protiv.

ZaljubljeniDOK ANA KRKA, STRAŽU ČUVA MRKAMilutin Mrkonjić „čuvao je leđa“ svojoj voljenoj Ani Bekuti dok je večerala. Pevačica je bila mnogo gladna, i nije gledala da li je neko posmatra sa strane jer joj je hrana bila preča. Međutim, Mrka je umesto nje bacao pogled ko šta radi, a kasnije se veselio kad se Bekuta latila mikrofona.

Gola vodaBOBA SE PREZNOJIO OD VRUĆINEBoba Živojinović se preznojio od vrućine, pa je zbog toga stalno držao maramicu u ruci i brisao znoj sa čela. Njegova Brena sedela je pored njega i molila ga da ode da obuče suvu košulju, ali on je nije slušao.

RazgovorMILICA I SAŠA ZAJEDNO U VE-CEUMilica Todorović i Saša Kovačević petnaestak minuta bili su sami u ve-ceu. Iako se čuju svaki dan, dugo se nisu videli, pa su zbog gužve i buke ušli u toalet da na miru porazgovaraju. Kad su izašli, pocepali su se od smeha jer su ih foto-reporteri prozivali kako pevač muva bivšu devojku svog brata, iako je on nedavno izjavio da je posmatra kao sestru.

Ponovo u veziPOMIRILI SE VESNA I ŽELJKOVesna Zmijanac i njen 14 godina mlađi dečko Željko Rstović ponovo su u ljubavi. Njih dvoje nisu bili zajedno nekoliko meseci zbog nesuglasica, ali sada među njima sve odlično funkcioniše. Oni su se zajedno pojavili na proslavi, a dok je Vesna pevala, Željko ju je snimao telefonom.

FotkanjeDARI I JELENI SEVALE GAĆICEDara Bubamara i Jelena Vučković često pokazuju gaćice. Ovog puta pevačice kao da su se dogovorile, pa su obe obukle beli donji veš, koji im je izvirivao ispod haljine. Imale su provokativne kratke haljine, a opustile su se kao da su kod kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track