Najnovije vesti

Zorica Brunclik i Kemiš zaposlili ćerku u javnom sektoru uprkos zabrani!
Foto: Kurir štampano

Krenuo joj staž u Upravi carina

Zorica Brunclik i Kemiš zaposlili ćerku u javnom sektoru uprkos zabrani!

Stars
Najmlađa ćerka pevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa završenom srednjom stručnom spremom zaposlila se kao sekretarica u Upravi carina, i to uz pomoć roditelja

Zlata Aranđelović od februara radi pri Ministarstvu finansija uprkos zabrani o zapošljavanju u javnom sektoru.

Najmlađa ćerka pevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa završenom srednjom stručnom spremom zaposlila se kao sekretarica u Upravi carina, i to uz pomoć roditelja, što je sama priznala.

"Zaposlila sam se u Upravi carina, a pomogli su mi roditelji", kratko je rekla Zlata Aranđelović ne želeći da otkriva kako je dobila posao uprkos zabrani zapošljavanja.

Ovim povodom pozvali smo Zoricu, ali ona nije htela da komentariše Zlatino zaposlenje već je prebacila razgovor na njen koncert koji na jesen planira da održi u Areni.

"Imaću koncert 18. oktobra, i to je trenutno najvažnije, ako niste obavešteni. Imam i novu pesmu, poslušajte je, pa me zovite da razgovaramo o tome", rekla nam je Zorica, dok je Kemiš, ne znajući za naš razgovor s njegovom ćerkom, pokušao da pobije istinu.

"Nismo zaposlili Zlatu, odakle vam to? Ona ne radi u Ministarstvu finansija", rekao je harmonikaš i prekinuo vezu. Kada smo ga ponovo pozvali, ipak je potvrdio naša saznanja:

"To nije pitanje za mene, već za Zlatu i njenog šefa. Zlata je odrasla osoba, ima 23 godine, zašto vam je čudno to što radi u Upravi carina?"

Pozvali smo i Upravu carina. Na naše pitanje kako je Zlata Aranđelović dobila posao iako je na snazi zabrana o zapošljavanju u javnom sektoru, odgovorili su nam da nije reč o kršenju ove zabrane.

"Primljena je u radni odnos u okviru dozvoljenih deset odsto zaposlenih, na određeno vreme zbog povećanog obima posla, u trajanju od najduže šest meseci. Primljena je za referenta na inicijativu svog neposrednog rukovodioca", saopštili su iz Carine.

(Blic.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...