LEPA LUKIĆ ISPUNILA MAJČINU ŽELJU: Rekla mi da čuvam i pazim bratanca Radeta!
Foto: Marina Lopicic

LEPA LUKIĆ ISPUNILA MAJČINU ŽELJU: Rekla mi da čuvam i pazim bratanca Radeta!

Stars -
Dece nemam, pa sam svu ljubav prenela na bratanca Radeta i njegovu porodicu. Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve, otkrila je

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, iako ima 75 godina, kaže da se oseća odlično, da često nastupa i da živi punim plućima.

Najveća želja koju je imala u životu, da se ostvari u majčinskoj ulozi u njoj je kaže odavno pregorela, ali sin njenog pokojnog brata Rajka sa svojom suprugom i decom ispunjava njeno srce jer joj neizmerno znače.

"Dece nemam, pa sam svu ljubav prenela na bratanca Radeta i njegovu porodicu. Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve. Obožavam ih, a i oni mene. Oni su danas veliki ljudi, Mici je 20, a Duletu 23 godine", priča Lepa.

Ljubav prema bližnjima i pripadnost porodici za Lukićevu je najdragocenija stvar u životu, čemu je učila majka Milosija tokom celog života. Bila je izuzetno vezana i za svog četiri godine starijeg brata Rajka i njegov odlazak teško je podnela.

Poslednja želja Lepine majke, koja je živela 94 godine, bila je da pazi na Radeta. Poštujući majkinu želju, ali i sopstveno srce, pevačica je bratanca i njegovu porodicu doselila u svoj četvorosobni stan u Žarkovu, gde su zajedno živeli četiri godine. Svaku njenu patnju proživljavali su s njom, odnosno delili su i dobro i zlo.

"Oni me odlično poznaju. Bolovali su svaki moj bol, a i ja sam neopisivo nesrećna ako naslutim neku njihovu patnju. Dobro znaju kakav sam čovek, kako sam njihovu decu odgajila i koliko sam im u životu pomogla. Bližih od njih nemam i u svakom trenutku su uz mene", iskrena je Lepa Lukić.

Pre nekoliko godina zvezda ondašnje Jugoslavije je bratancu otvorila restoran i svakog četvrtka u njemu nastupa. Na taj način svojim imenom privlači svoje poštovaoce u Radetovu kafanu i pomaže im da egzistencijalno budu obezbeđeni.

"Pa kome ću ako neću njima, oni su moja krv, moje sve. Šta meni treba više. Sve što imam ostaće njima, a za života ne mogu da dozvolim da im bilo šta nedostaje. Kafana lepo radi i na to sam ponosna. Srećna sam kad vidim njihov osmeh", kaže Lepa.

Pevačica je od pre nekoliko godina u braku sa Milanom Milanovićem iz Jagodine, koji godinama radi u Kanadi, i par u dogovoru uspešno održava ljubav na daljinu.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track