Aleksandra Prijović stavila silikone!
Foto: Facebook

Čim je napunila 18 godina

Aleksandra Prijović stavila silikone!

Stars -
U gornju usnu doktor je pevačici ubrizgao dva, a u donju jedan kubik silikona

Mlada "Zvezda Granda" Aleksandra Prijović odlučila je da uloži u svoj izgled, pa je nedavno usne napunila silikonom. Pevačica je dugo razmišljala o ovoj korekciji, a morala je i da sačeka punoletstvo kako bi otišla kod plastičara!

Jako se bojala kako će joj usta izgledati posle ugradnje silikona, budući da su mnoge njene koleginice preterale u tome, što je dovelo do deformiteta! Podršku su joj pružili dečko i majka koji su zajedno sa njom posetili jednu beogradsku kliniku gde je urađena intervencija.

"Aleksandra je baš imala tanke usne, i to joj je stvaralo velike komplekse. Plašila se zahvata koji je poprilično bolan, pa se nekoliko puta konsultovala sa majkom i dečkom koji su je na kraju ubedili da to treba da uradi. Doktor je odabrao pravu meru, pa su joj u gornju usnu ubrizgali dva, a u donju jedan kubik silikona. Sada je lepša i kompletnija, a i ona izgleda zadovoljnije i vidi se da sada ima više samopouzdanja", priča nam izvor blizak Prijovićevoj.

Pevačica je ostala nedostupna da da komentar, dok je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj se jasno vide uvećane usne.

Sa trankim, prirodnim usnama
Sa trankim, prirodnim usnama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track