KOD TAŠTE NA TEST: Prijovićeva dečka Ljubu dovela kod mame!
Foto: Facebook

Zaljubljeni do ušiju

KOD TAŠTE NA TEST: Prijovićeva dečka Ljubu dovela kod mame!

Stars -
Sem što zajedničko vreme provode po nastupima, par uživa i u šetnjama i lepom prolećnom vremenu

Mlada Zvezda Granda Aleksandra Prijović i njen kolega Ljubomir Perućica, koji bi uskoro mogao postati Zvezda Granda, u veoma su ozbiljnoj vezi. Njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, ali su tek nedavno priznali da su zaljubljeni do ušiju

Sem što zajedničko vreme provode po nastupima, par uživa i u šetnjama i lepom prolećnom vremenu. Da je veza veoma ozbiljna pokazuje i činjenica da je Prijovićeva mladog pevača upoznala sa svojom mamom.

Podsetimo, Aleksandra je bila u vezi sa kolegom Amarom Giletom Jašarspahićem, pobednikom poslednje sezone Zvezda Granda. Još u toku takmičenja Zvezde granda, njih dvoje su pokušali da sakriju da su u vezi, ali nisu uspeli i priznali su. Iako su čak i snimili duet, pa se mislilo da je par ponovo zajedno posle nekoliko puta mirenja i raskida, Amar je demantovao i rekao da on ima devojku.

Da su Gile i Aleksandra veliki drugari i da se mnogo vole pokazuje i fotografija koju je postavila Prijovićeva na svoj Fejsbuk. Naime, ispod slike gde su ona i Luba s njenom mamom, pevačica je okačila sliku na kojoj su ona i Gile zagrljeni, napisaši da je on njena duša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track