POBEGLA IZ BOLNICE: Lepa Brena se uplašila vampirskog tretmana!
Foto: Dragan Kadić

Želela da se podmladi

POBEGLA IZ BOLNICE: Lepa Brena se uplašila vampirskog tretmana!

Stars -
Brena je spremna otišla na tretman i legla na operativni sto, ali je onda nastao problem. Kada su lekari krenuli da joj rade tretman, nju je prvi ubod zaboleo i skočila je sa stola, navodi izvor blizak pevačici

Lepa Brena nedavno je želela da isproba "vampirski tretman" i da lice podmladi sopstvenom krvlju, ali kada je shvatila koliko je proces bolan i kroz šta sve treba da prođe, pevačica je odlučila da pobegne iz bolnice.

Pevačica je želela da isproba najnoviju metodu "vampirskog tretmana" koji podrazumeva da se za tretman lica, koristi ljudska krv. Ova metoda je poznata kao podmlađivanje lica krvnom plazmom, a radi se tako što se koristi krv pacijenta iz koje se dobija dovoljna količina krvne plazme bogate trombocitima, a zatim se ubrizgava u lice.

"Brena je želela da malo podmladi svoje lice, pa je zakazala tretman u kojem se koristi ljudska krv. Ova metoda je poznata kao podmlađivanje lica krvnom plazmom, a radi se tako što se koristi krv pacijenta iz koje se dobija dovoljna količina krvne plazme bogate trombocitima, a zatim se ubrizgava u lice. Brena je spremna otišla na taj tretman i legla na operativni sto, ali je onda nastao problem. Kada su lekari krenuli da joj rade tretman, nju je prvi ubod zaboleo i skočila je sa stola. Veliki su to bolovi koje ona ne želi da trpi, tako da je za sada odustala", navodi izvor blizak pevačici.

Brena nije želela da potvrdi ni da demantuje ove informacije, ali je iskoristila priliku da žestoko iskritikuje sve metode podmlađivanja kojima se žene podvrgavaju.

"Nikad nisam bila protiv negovanja, ali ovo oko podmlađivanja žena postaje okrutno! To je takav medijski atak od krema, bjuti slipa, do plastičnih operacija, da svi oni koji nemaju samopouzdanja ili dobro svetlo u studiju dok se slikaju, mogu da pokleknu. Čak ni ja ne volim svetlo u liftu sa ogledalom ili u garderobi kada probam nove stvari", rekla je pevačica koja je prokomentarisala i slučaj Kim Kardašijan koja je pokrenula modu podmlađivanja sopstvenom krvlju.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track