BRAVO ŠOU: Počeo spektakl, Ceca, Haris i Adil otvorili emisiju

Gigantski projekat

BRAVO ŠOU: Počeo spektakl, Ceca, Haris i Adil otvorili emisiju

Stars -
U studio 2 TV Pink veličine oko 2.000 kvadratnih metara smeštena je impozantna scenografija koju čine bina najvećih razmera ikada smešten u neki studio

Počinje sa emitovanjem Bravo šou - najveći šou program ikada napravljen na ovim prostorima. U studio 2 TV Pink veličine oko 2.000 kvadratnih metara smeštena je impozantna scenografija koju čine bina najvećih razmera ikada smešten u neki studio, a sagrađen je i gradski trg koji je smešten ispred i oko te bine.Budući da je ovo mešavina igranog i muzičkog šou programa, radnja se vrti oko toga da je u tom neimenovanom malom gradu u Srbiji stigao festival na šta je lokalni gradonačelnik i ujedno tajkun, odlučio da potroši novac, umesto na vodovod.Autor gigantskog projekta Željko Mitrović i scenaristi Žarko Jokanović i Dragan Guzijan, osmislili su veoma duhovit tekst koji će izneti velikani srpskog glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Branislav Lečić, Vlasta Velisavljević, Ljiljana Stjepanović, kao i mlade glumačke zvezde kao što su Miroljub Turajlija i Milan Vasić. Dok će se na bini naći samo najveće regionalne muzičke zvezde koje će izvoditi sostvene velike hitove.

Velikani srpskog glumišta doneli su novu energiju na snimanju prve epizode najskupljeg programa napravljenog na Balkanu - "Bravo šoua". Nosilac jedne od glavnih uloga, Jelisaveta Seka Sablić, šetala je jednim od gigantskih studija u Šimanovcima, potpuno sigurna u ono što treba da izgovori. Za to vreme, Branislav Lečić se još podsećao teksta, budući da je njegova uloga najobimnija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track