MITROVIĆ SLOBODAN: Milana ostavila devojka?!
Foto: Damir Dervišagić

Jonačno kraj

MITROVIĆ SLOBODAN: Milana ostavila devojka?!

Stars -
Milan i Bojana su se razišli pre nekoliko dana zvanično, ali on to nikako da prihvati

Umesto svadbe, usledio je raskid! Milan Mitrović ovih dana prolazi kroz težak period jer ga je ostavila devojka sa kojom je bio skoro godinu dana u vezi i sa kojom je živeo. Kako je otkrio izvor blizak pevaču, on ne može da se pomiri sa tim da on i Bojana Trifunović više nisu u vezi i dodaje da su se oni nekoliko puta rastali do sada, ali da je ovo ipak konačno.

"Milan i Bojana su se razišli pre nekoliko dana zvanično, ali on to nikako da prihvati. Pre nešto više od mesec dana njih dvoje su se posvađali i ona je otišla u Niš kod njenih. Milan je bio uporan u nameri da se pomire, pa mu je nakon nedelju dana Bojana oprostila, ali ništa više nije bilo isto. Dali su njihovoj ljubavi još jednu priliku, ali bezuspešno.Ako se sećate, oni se nisu odvajali, ona ga je pratila na nastupe, izlazili su zajedno, na Fejsbuku su non-stop kačili zajedničke slike, a više od deset dana ni traga ni glasa od "golupčića".

"Mitrović sve češće izlazi i tako pokušava da preboli Bojanu, a kada ga pitaju gde je ona, samo kratko prokomentariše da je u Nišu. Nada se verovatno pomirenju i zato ne želi da se širi vest o njihovom raskidu - ispričao nam je dobro obavešten izvor blizak „Zvezdi Granda“.

"Ma, sve je ok! Bojana je trenutno u Nišu", bio je jedini Mitrovićev komentar.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track