SALVETA ODE U PEVAČICE: Snimila pesmu o ćerkici Dariji!
Foto: Aleksandar Jovanović

Milo sunce, majke svoje

SALVETA ODE U PEVAČICE: Snimila pesmu o ćerkici Dariji!

Stars -
Tekst je izuzetno emotivan kao i muzika, zbog toga sam sigurna da će pesma proći kod publike, a posebno kod majki koje imaju samo ćerke

Inspirisana rođenjem svoje ćerke Darije, glumica Ljiljana Jakšić Salveta, snimila je pre nekoliko dana pesmu "Milo sunce, majke svoje", koju je posvetila svojoj naslednici.

"Uvek sam imala želju da snimim neku lepu pesmu koju ću moći da pevam pred širokim auditorijumom", rekla je Salveta.

"Ta želja mi se nedavno i ostvarila kada su bračni par Branislav i Natalija Samardžić napisali muziku i tekst, a ja sve to lepo otpevala. Uskoro ću da je izdam najverovatnije za „Grand produkciju“ jer sam preliminarne razgovore oko pesme već obavila sa Sašom Popovićem. Čim sve bude gotovo, prezentovaću je publici, a ja sam ubeđena da će im se pesma dopasti. Tekst je izuzetno emotivan kao i muzika, zbog toga sam sigurna da će pesma proći kod publike, a posebno kod majki koje imaju samo ćerke. Inače, kada sam ranije gostovala po raznim emisijam, uvek mi je bilo žao što nemam neku svoju pesmu da je otpevam pred publikom, već sam bila primorana da izvodim numere drugih izvođača. Međutim, sada se i meni konačno želja ostvarila, pa ću uskoro i ja da zapevam svoj prvenac koji sam posvetila petomesčenoj ćerkici Dariji. U planu je da snimim i spot, ali ćerka neće glumiti u njemu, želim da ostavim njoj kad poraste odluku da li će se eksponirati u javnosti ili ne", s ponosom je ispričala poznata glumica.Inače, Salveta će ovom numerom najaviti i svoju pevačku kaijeru koju je godinama planirala.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track