Saša Popović: Mogu da izbacujem koga ja hoću!
Foto: Damir Dervišagić

Demonstrira nadmoć u „Zvezdama Granda“

Saša Popović: Mogu da izbacujem koga ja hoću!

Stars -
Direktor „Granda“ smatra da je u redu da pusti u dalje takmičenje bilo kog kandidata, bez obzira na to kako je žiri glasao

Radi šta mu padne na pamet.

„Grand produkcija“ poslala je saopštenje u kojem naglašava da Saša Popović, Brena i Žika Jakšić imaju pravo da u dalji krug takmičenja „Zvezda Granda“ puste koga god oni hoće, nezavisno od odluka žirija koji čine Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Oni su time potvrdili jučerašnje pisanje Kurira kada smo postavili pitanje čemu uopšte služi žiri ako Popović sa svojim kolegama na kraju određuje ko će proći dalje.Grandova pravila- Ukoliko žiri prilikom izbora kandidata nije jednoglasan ili su njihova mišljenja podeljena u razmeri četiri prema jedan ili tri prema dva, „Grand produkcija“ ima pravo da upotrebi svoj glas i nekog od kandidata propusti u dalji tok takmičenja ili ga udalji iz njega - stoji u saopštenju.

Nepravedno izbačena... Ljiljana Obradović
Nepravedno izbačena... Ljiljana Obradović

Izgleda da ni oni sami ne znaju koja je svrha žirija, jer produkcija na kraju ima pravo da odluči o svemu. Tako je bilo i sa Ljiljanom Obradović iz Inđije, koja je, iako je imala više glasova žirija, zbog odluke Saše Popovića morala da napusti takmičenje. Produkcija je dalje propustila njenog protivkandidata Mariju Stajić. A pre nego što je doneo ovu skandaloznu odluku, „terao“ je devojke da pevaju čak pet puta, iako kandidati obično izvode tri numere. Čini se da su pevale sve dok Stajićeva nekako nije uspela da zablista kako bi mogla da prođe dalje. Direktor „Granda“ ih je čak u jednom trenutku naterao da zamene mikrofone kako bi proverio da je s Marijinim mikrofonom sve u redu, na šta se Aca Lukas našalio:-E, ajde sada pevajte bez mikrofona.Pevale do besvestiI nakon što su zamenile mikrofone morale su da otpevaju još po jednu pesmu, jer, kako Popović kaže, moraju da vide u šta će to jednog dana uložiti pare. Zanimljivo je da su Ljiljani zamerili „nazalno pevanje, kroz nos“, a mi se pitamo kako Brena peva od početka svoje karijere. Upravo tako, „kroz nos“.Podsetimo, Ljiljana Obradović razočarana je zbog ispadanja.- Mislila sam da ću proći jer je bilo 3:2 za mene. Čula sam neke Marijine greške i zaista sam bila tužna i besna kad je Saša odlučio u njenu korist. Volela bih da znam šta je uticalo na to i koji je zaista razlog mog neprolaska - pita se ona.

Oni se očigledno ništa ne pitaju... Bosanac, Snežana, Šaban, Zorica i Aca
Oni se očigledno ništa ne pitaju... Bosanac, Snežana, Šaban, Zorica i Aca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja