Sergej Ćetković: Ulazim u finale Evrosonga!

Siguran u sebe

Sergej Ćetković: Ulazim u finale Evrosonga!

Stars -
Verujem da ću ući u finale. Iako nisam tip koji voli bilo kakav vid takmičenja, učešće sam shvatio kao ozbiljan zadatak, kaže pevač

Popularni kantautor Sergej Ćetković veruje u dobar plasman na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

"Drago mi je da se pesma “Moj svijet” dopada ljudima. Verujem da ću ući u finale. Iako nisam tip koji voli bilo kakav vid takmičenja, učešće sam shvatio kao ozbiljan zadatak. Očekivanja su velika i mnogo se govori o plasmanu i pobedi. To može da optereti! Ipak, ovoga trenutka sam zaista rasterećen jer verujem u sebe", kaže Sergej Ćetković i objašnjava zašto je tek posle nekoliko godina prihvatio poziv rodne Crne Gore da je predstavlja na Evrosongu?

"To je velika čast, ali sam zbog primarnog posla od kojeg živim morao da prolongiram s tim. Poslednjih šest meseci odvojio sam za evrovizijsku priču. Cilj mi je da predstavim svoju zemlju i sebe na najbolji način", rekao je pevač i otkrio ko se od njegove konkurencije izdvaja..

"Uvek sam bio sklon kritikama Evrosonga jer sam smatrao da nema dobrih i kvalitetnih kompozicija. Sada je situacija potpuno drugačija i ima mnogo zanimljivih kompozicija i izvanrednih izvođača. Dopada mi se Aram MP3 iz Jermenije, kao i predstavnici Švedske, Španije, Makedonije..." Sergej otkriva i koliko je pažnje posvetio stajlingu, kao i da li će biti nekih iznenađenja.

"Već 15 godina sam na sceni i nema odstupanja u scenskom prikazu od onog kakav sam privatno. Ono što je u meni, to je i na meni. Nekada to nekome izgleda jednolično bez dovoljno mašte, ali sve preko toga ne bih bio ja. Što se tiče mog nastupa u Kopenhagenu, hoću da to ostane mala tajna i za nekoga možda prijatno iznenađenje".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track