JOŠ JEDAN RAZVOD: Nives Celzijus i Dino više ne žive skupa!

Tužna

JOŠ JEDAN RAZVOD: Nives Celzijus i Dino više ne žive skupa!

Stars -
Bivši nogometaš već se iselio iz njihovog doma u zagrebačkim Šestinama i privremeno boravi kod svojih roditelja

Nives Celzijus (32) i Dino Drpić (32) se razvode posle devet godina braka.

Hrvatska starleta je sama potvrdila da je došao kraj braku "Istina je, razvodimo se. I pored neizmerne želje, truda i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspeli da spasemo naš brak. Tužna sam i ne želim više govoriti o toj temi. Volela bih da možemo da izbegnemo medijsku pompu. Verujem da ćemo Dino i ja sve rešiti mirnim putem", zaključila je Nives i dodala da će Dino u njoj uvek imati velikog prijatelja.

Bivši fudbaler već se iselio iz njihovog doma u zagrebačkim Šestinama i privremeno boravi kod svojih roditelja. Par je u braku bio devet godina, a zajedno imaju dvoje dece, sina Leonea (8) i ćereka Taishu (6).

Dino Drpić
Dino Drpić

Podsetimo, ovo je drugi razvod poznatih u Hrvatskoj, pre desetak dana hrvatski pevač Vlado Kalember i njegova supruga volončelista Ana Rucner su odlučili da se razvodu. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše su istinita jer su Ana i Vlado službeno pokrenuli brakorazvodnu parnicu u Zagrebu. Poznati par se sporazumno razvodi i dogovorili su se još pre nekoliko nedelja da će njihov sin Darian i živeti sa majkom, dok će Vlado plaćati alimentaciju.

(Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja