FATALNA LAŽLJIVA MANEKENKA: Minin bivši zaveo njenu drugaricu!
Foto: Facebook

Kao sestre

FATALNA LAŽLJIVA MANEKENKA: Minin bivši zaveo njenu drugaricu!

Stars -
Menadžer nekoliko beogradskih splavova u vezi je sa Crnogorkom koja fizički neodoljivo podseća na njegovu bivšu

Minu Milenković je bivši dečko Aleksandar Ćosić zamenio njenom drugaricom. Manekenka je prošlog leta dospela u žižu javnosti jer je izmislila otmicu nakon svađe sa Aleksandrom, a nekoliko meseci posle ovog skandala on je utehu našao u Crnogorki Tamari Milinković, koja izgleda gotovo identično kao Mina.

Mina nije bila raspoložena da komentariše ovaj ljubavni trougao. Kada smo je pozvali, samo je promrmljala da nema komentar.

Iako su po gradu krenule spekulacije da su Mina i Tamara sestre, Aleksandar napominje da su njih dve zapravo drugarice, ali priznaje da veoma liče.

Foto: Facebook Aleksandar i Tamara
Foto: Facebook Aleksandar i Tamara

"Njih dve imaju slično prezime, ali ne bih bio lud da budem sa sestrom bivše devojke. Mina i Tamara su bile dobre drugarice. Moja devojka je iz Bara, a Mina je tamo išla na letovanje, pa su se tako i upoznale", kaže Aleksandar.

Na našu konstataciju da njih dve veoma liče, on objašnjava da voli takav tip devojaka.

"Volim taj amazonski tip devojaka: pune usne, braon kosa, atraktivan izgled... Svakome bi prijalo da se nađe u društvu lepih i mladih devojaka", kaže Ćosić.

Menadžer tvrdi da je posle Mininog skandala prekinuo kontakt s njom, iako je ona u početku pokušavala da privuče njegovu pažnju.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track