Sekin ujak: Umirem od raka, a ona me ne gleda jer sam tražio da skine krst!
Foto: Express I Damir Dervišagić

Ogorčen na sestričinu

Sekin ujak: Umirem od raka, a ona me ne gleda jer sam tražio da skine krst!

Stars -
Obratio sam joj se u najboljoj nameri i zamolio je da mi pomogne. Ne mogu da verujem da nas je optužila za iznuđivanje, kaže Ibro Ramić

Teške reči!Seka Aleksić nije htela da pomogne svom ujaku Ibri Ramiću, koji je teško oboleo od raka debelog creva i jetre. Ona je odbila da mu pošalje novac koji mu je preko potreban za lečenje. Pevačica je svog rođaka prijavila policiji, kako je navela, zbog pretnji njenoj majci Ibrimi. On je otvorio dušu za sarajevski magazina Ekspres.Odrasla uz ujaka- Obratio sam joj se u najboljoj nameri i zamolio je da mi pomogne, da mi pošalje nešto novca da imam za lekove. I ništa nije uradila. Ništa joj ružno niko nije rekao. Ne mogu da verujem da je spremna tako nešto da uradi, posebno meni, koji sam je hranio kad je bila devojčica - rekao je Ibro i dodao:- Samo bih joj poručio da me ne dira, neka je živa i zdrava, uvek srećna. Ali neka svako sada vidi kakva je. Niko ne bi potencirao na ovakvoj priči da ona nije medijima rekla kako joj neko traži novac i da je ucenjuje. Zar ja u ovakvom stanju da budem spreman na nešto takvo? - ogorčen je Ibro.Život u bediOn kaže da bi je razumeo da mu je ljudski odgovorila.- Nisam zaslužio od nje da me tako vređa. Volim i nju i njenu majku. Kad sam izašao iz bolnice, moja sestra bila je kod nas. Porodica Aleksić me više ne interesuje. Nisam ja Jelena Karleuša da se s njom ganjam tužbama - poručuje ujak, koji je pokazao lekarsku dokumentaciju.U priču se uključio i njegov sin Zulfo Ramić.- Istina je da smo joj rekli kako ćemo dati u novine da joj je ujak bolestan i da smo tražili da nam pomogne. Kako je nije stid. Zaboravlja u kakvoj situaciji živi njen ujak, da nema za lekove, nema nijednog drveta u kući da naloži, nema kako treba da jede - poručio je Zulfo Ramić, i dodao da se Seka naljutila jer su joj zamerili što je došla s krstom oko vrata.- Bila je jednom kod mog oca. Rekao joj je kako je voli jer je ćerka njegove sestre, ali da ubuduće kad bude dolazila skine krst. Seka se našla uvređena i više nije došla - otkrio je Zulfo.

Foto: Express
Foto: Express

Seka odgovorila ujakuIMAM DOKAZE ZA POKUŠAJ IZNUDESeka Aleksić je sinoć na svom Fejsbuk profilu odgovorila na ujakove prozivke.- Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sad svašta da nalupeta u medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sad setili da ste mi familija je vaša sramota, ne moja - napisala je pevačica i dodala da za ucenu poseduje dokaze, odnosno SMS poruke koje je dala policiji na uvid.- Sad policiji objašnjavajte i vadite se da to nije tako, da vam treba za lekove i da ja lažem, ali dokazi postoje! Mom ujaku Ibri, kom sam više puta davala novac i slala ga u banju, a koji na krajnje ljigav način pokušava da dobije novac od mene, poručujem da me zaboravi i da me ne pominje. Za mene ne postoji - navela je pevačica.

Misterija zbog imenaSEKA NIJE ZUHRAPevačicin brat Zulfo razjasnio je misteriju oko njenog imena.- Odrastao sam sa Sekom. Njeno pravo ime je Svetlana Ramić. Nikad nije bila Zuhra Ramizaj, kako su to izmislile neke naše komšije iz Zvornika. Znam koliko se i ona, kao i ja, napatila - kaže rođak, koji objašnjava da je pevačica prezime svog oca Aleksić uzela kad se njena majka ponovo udala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track