SEKA SPREMNA ZA INSPEKCIJU: Čista sam pred zakonom!
Foto: Printskrin YT

Nije prekršila zakon

SEKA SPREMNA ZA INSPEKCIJU: Čista sam pred zakonom!

Stars -
Na dokumentaciji se lepo vidi gde imam prijavljeno mesto boravka, kao i da uredno plaćam porez, rekla je pevačica

Folk zvezda Svetlana - Seka Aleksić, pošto je direktorka Poreske uprave najavila proveru zarada i poslovanja estradnih zvezda u Srbiji, izjavila je da je čista pred zakonom.

Naime, folkerka je preko deset godina prijavljena u Austriji i pokazala je dokumenta da uredno izmiruje svoje poreske obaveze! Takođe, Aleksićeva plaća i porez u Srbiji, gde ima kuću i gde se vodi kao estradni umetnik.

"Seka je odmah kontaktirala sa svojim advokatima, kao i knjigovođama koji joj vode papire i spremila je sva potrebna dokumenta ukoliko joj inspekcija bude zakucala na vrata. Nju apsolutno nisu uznemirili natpisi po medijima, u kojima je prikazana kao neko ko krši zakon, jer zna da je potpuno čista i da sve redovno plaća".

U kratkoj izjavi pevačica nije želela mnogo da komentarše celu situaciju, ali je poručila da je spremna da pokaže da nije prekršila zakon.

"Ja sam potrebnu dokumentaciju pribavila i tu se lepo vidi gde imam prijavljeno mesto boravka, kao i da uredno plaćam porez. Čista sam pred zakonom, a država ima pravo da proveri svakog građanina, pa i mene. Samo je strašno da neki pre bilo kakve provere nekoga proglase krivim, a u Srbiji je to postala normalna stvar", rekla je Seka.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track