OPET U VENČANICI: Udala se bivša žena Dade Pelumente?
Foto: Ekskluziva.ba

Zablistala

OPET U VENČANICI: Udala se bivša žena Dade Pelumente?

Stars -
Ova prelepa veroučiteljica je nakon objavljivanja fotografija na svom Fejsbuk profilu dobila niz pohvala. Ipak, sve je iznenadila ovakvim slikama, pa se samo čekala fotografija njenog izabranika

Bivša žena Dade Polumente zablistala u venčanici!

Selma Mekić, koja je u žižu javnosti dospela nakon sklapanja braka, a odmah potom i razvoda sa pevačem Dadom Polumentom, ponovo je obukla venčanicu.

Ova prelepa veroučiteljica je nakon objavljivanja fotografija na svom Fejsbuk profilu dobila niz pohvala. Ipak, sve je iznenadila ovakvim slikama, pa se samo čekala fotografija njenog izabranika - za koju smo ostali uskraćeni.

Foto: ekskluziva.ba
Foto: ekskluziva.ba

Naime, kada je Selma sklopila brak sa Polumentom, odjednom su se pojavile fotografije sa njihovog venčanja, bez da je i bilo najavljeno. Mnogi su pomislili kako je s novim fotografijama lepe Selme isti slučaj, zbog čega je morala da reaguje i objasniti o čemu se radi.

Selma se odazvala na poziv prijateljice, te je za potrebe njenog salona venčanica pristala da bude model, a da se sjajno našla u ovoj ulozi i da je svoj posao obavila krajnje profesionalno pokazuju i slike koje vam donosi ekskluziva.ba.

(depo portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja