BRANISLAV LEČIĆ: I dalje se okrećem za lepim ženama na ulici!

Legende

BRANISLAV LEČIĆ: I dalje se okrećem za lepim ženama na ulici!

Stars -
Legende srpskog glumišta večeras gostuju kod Ognjena Amidžića u emisiji Amidži šou

Ognjen Amidžić ovog utorka ugostio je legende srpskog glumišta Seku Sablić i Branislava Lečića.

Oni će razgovarati o novim projektima, budućim angažmanima, ali i o privatnom životu. Ognjen će puštati i neke od najpopularnijih replika iz filmova u kojima su glumili.

Tok emisije:

23.25 Seka je želela da napomene da se preziva Sablić, a ne Sabljić kako je većina ljudi zove. "I na RTS me potpišu sa Sabljić, valjda ih asocira na sablju, a ja to smatram uvredom, pošto toliko godina sarađujemo", objasnila je Seka.

Ognjen je Lečića stavio na stolicu iz kviza "Trenutak istine" koji voda njegova supruga Nina Radulović Lečić i postavljao mu pitanja.

Da li se još uvek okrenete za lepom ženom? "Da"

Da li biste bili u vezi sa Ninom da je starija od vas? "Ne"

Da li sebe smatrate uspešnim ministrom? "Ne"

Da li se plašite da će vas Nina prevatiti? "Ne"

Da li se plašite pitanja koje sledi? "Ne"

23.08 Glumica je objasnila da se ničeg ne kaje. "Moraš da uzimaš najteže poslove. Da sazrevaš kao glumac...", rekla je Seka, dok Lečić brzo zaboravi uloge koje ostaju za njim. "Dokle god sam spreman da rizikujem, meni je to zanimljivo. To me budi, radi me adrenalin. Briga o tome može čoveka da zarobi", smatra Leka.

Na pitanje da li može da se živi od glume, Leka je rekao da je to najteže pitanje. "Ja uvek radim nešto pored. Može da se živi, ali veoma tanko", kaže Lečić.

Seka smatra da su Holivud i gluma u Srbiji dve različite planete. "Vi kad čujete koliki su to honorari, pa to nije realno da se poredi sa nama", objašnjava Seka.

22.40 Seka je pričala da je imala kompleks velikog nosa. Nije volela da je snimaju iz profila, pa se jednom zamerila kamermanu, čak ga je tužila da je namerno snima iz profila.

"Majka me je uvek pitala zašto ja uvek igram ružne sirotice. Uvek sam igrala karakterne uloge, nisam nikad išla na kartu izgleda", zasmejala je sve Seka.

22.33 Ognjen je pustio prilog sačinjen od Sekinih uloga. Pitao ju je da li se seća svih svojih uloga, međutim, ona je rekla da ne pamti baš sve. "Ja sam baš volela tu Šuljaginu seriju "Ljubav, navika, panika". U ostalim serijama se forsirao taj neki prostački humor, ali ova serija se održala baš", rekla je Seka.

Glumica je pojasnila kako pravi lik. "Šta god radiš, moraš da veruješ u to što radiš. Tajna talenta i glume je uverljivost. Često me pitaju da li sam to ja, i onda im kažem da je svakako to deo mene. Imamo slagalicu i menjamo kockice kada pravimo nove uloge", smatra Seka.

"Neko ko ima talenta, a Seka je svakako primer za to, utiče privatan život na to. Oblikuje te sve i tvoj intimni život", dodala je Seka.

Seka se pohvalila da je u poslednje vreme odličan organizator. "Prijatelji me često pitaju gde ima da se kupi nešto, da im objasnim gde se šta nalazi".

Leka je rekao da voli da peva i da može da peva.

22.21 Lečić je pričao da mu nikako ne smeta razlika u godinama koja je među Nine i njega. "Desilo se jednostavno nešto, neka ljubav. Najbolji dokaz za to je Lav, kao kruna naše ljubavi", smatra Lečić.

Popularni Leka je rekao da nikada ranije nije sarađivao sa Sekom, ali da su se fantastično pronašli. "Proizvodimo divan humor", rekao je Lečić, a Seka je dodala da je to ta "stara škola", ali se ubrzo korigovala i rekla da su na isti način učili glumu.

"Teško me nešto zasmeje. Istina me zasmejava. Nedavno sam se smejala nekom političaru, toliko da sam spala sa kreveta. Ali, ne mogu da se setim koga sam gledala", rekla je Seka i objasnila da joj je oduvek bio smešan Čkalja.

http://www.youtube.com/watch?v=-3xxUCKMDnM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track