Ibro: Rekla si mi:Crko dabogda! Seka: Ujače, ti si mrtav za mene!
Foto: Damir Dervišagić

Nastavlja se sukob folkerke i njene familije

Ibro: Rekla si mi:Crko dabogda! Seka: Ujače, ti si mrtav za mene!

Stars -
Brat majke Svetlane Aleksić koji boluje od raka tvrdi da nije pretio pevačici, već da je tražio novac za hranu, a da mu je ona odgovorila da ju je briga za njega

Pršti na sve strane.Ibro Ramić, ujak Svetlane Aleksić koji boluje od raka debelog creva i jetre, besan je na sestričinu zbog njenih, kako kaže, laži i kleveta. U razgovoru za Kurir on ističe da joj nikada nije pretio, nego da ju je samo na kulturan način zamolio da mu pošalje novac za hranu, a da ga je ona najstrašnije izvređala i poručila mu da što se nje tiče može da umre i da je nije briga ni za njega ni za bilo koga iz familije.Tužiće je zbog laži- Seka laže da sam joj pretio. Bolestan sam, jedva hodam i živim, ne pada mi na pamet da se bavim pretnjama. U SMS poruci sam je zamolio za pomoć, da mi pošalje nešto novca da preživim i kupim hranu, a ona mi je odgovorila: „Briga me za tebe! Umri! Crk‘o dabogda!“. Tim rečima me je ujela za dušu. Uvređen sam do bola. Ja sam je othranio! I sada mnogo volim i nju i brata, ali dokrajčila me je. Govorim vam istinu. Pitajte koga hoćete u Sarajevu, svi će vam reći da sam pošten čovek. Tužiću je zbog njenih laži o meni. Ja to ne mogu podneti! - ispričao nam je Ibro Ramić kroz suze.Njegove reči presecali su jecaji. Zamolio nas je da više ne pričamo na tu temu, pošto je za njega veoma bolna.Nakon ovog razgovora više puta smo pozvali Seku i poslali joj poruku, ali do zaključenja ovog broja nije nam se javila. Ona se prekjuče oglasila na Fejsbuku, gde je, između ostalog, napisala da se odriče maminog brata.Kasno se setili- Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sada setili da ste mi familija, vaša je sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte isključivo kada ja želim i to nije vaša stvar kome ću da pomognem. Te ucene za koje posedujem dokaze, SMS koje ste slali, dala sam na uvid policiji, pa njima objašnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lažem, ali dokazi postoje! Dužna sam da izdržavam svoje roditelje koji su mi dali život i nikoga više! Sve ostalo je moja dobra volja! Svakome po zasluzi... Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su bile tu uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji... A mom ujaku Ibri, koji na krajnje ljigav način (iako sam mu više puta slala novac, slala ga u banju...) pokušava da dobije novac od mene, poručujem da me zaboravi i ne pominje! Za mene ne postoji!

Brat ZulfoSEKA JE OBIČNA KLOŠARKAU naš razgovor s Ibrom uključio se i njegov bratanac Zulfo Ramić, odnosno Sekin brat od drugog ujaka koji je duboko povređen zbog pevačicinih izjava o njihovim navodnim pretnjama njoj.- Seka je klošarka. Samo se klošari ponašaju kao ona. Zaboravila je kako je odrasla i da hleba nije imala da jede, a sada kad joj je Bog dao sve, nikog ne poznaje. Može joj to i oduzeti! Ja sam s njom bio u idealnim odnosima sve do ovoga.

Gresi iz prošlostiSEKA I NJEN POLUBRAT NE SMEJU U SARAJEVOUjak Ibro tvrdi da folkerka nije dobrodošla u Sarajevu.- Seka i polubrat Nedžad ne smeju da dođu u Sarajevo zato što se on zadužio do guše, pljačkao je prodavnice i nema šta nije radio. Zaista nismo u situaciji nikoga da blatimo, pogotovo ne nekog našeg. Uvek smo radili i bili pošteni ljudi. Zvala je novinare i nudila im novac da se ovo ne sazna i da ne pišu o tome - naglašava Ibro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja