CECIN OTAC: Ako se moji unuci orode sa Terzićima, napraviću svadbu veću od Arkanove i ćerkine!

Ražnatovići i Terzići

CECIN OTAC: Ako se moji unuci orode sa Terzićima, napraviću svadbu veću od Arkanove i ćerkine!

Stars -
Mira i Slobodan su se obradovali što su upoznali buduću snajku i zeta, domaćinski ih dočekali u Žitorađi i najvili veliko venčanje svojih unuka

Veljko Ražnatović i njegova sestra Anastasija, proveli su par dana kod bake Mire i dede Slobodana Veličkovića u Žitorađi, gde su iskoristili priliku da upoznaju svoje partnere Mašu i Kostadina sa Cecinim roditeljima.

Mira i Slobodan su se obradovali što su upoznali buduću snajku i zeta, domaćinski ih dočekali u Žitorađi i najvili veliko venčanje svojih unuka.

"Dočekao sam ih kako dolikuje! Mašu i Kostadina prihvatio sam kao pravi domaćin. Mladi su i skloni nestašlucima, ali bitno je da se vole. Ako moja Anastasija odluči da se uda za Kostadina, a Veljko oženi Mašom insistiraću da venčanje bude po pravim južnjačkim običajima. Nema svadbe bez tri dana, setite se kakva je bila svadba moje ćerke i Željka, e svadbe mojih unuka biće još veće", kaže ponosni deda i dodaje da je veoma zadovoljan izabranicima svojih unuka.

Kostadin i Anastasija, foto Marina Lopičić
Kostadin i Anastasija, foto Marina Lopičić

Cecin otac kaže da mu ne smeta što su njegovi unuci postali glavna tema tabloida poslednjih meseci, pa čak i preuzeli pažnju od Cece.

"Oni su deca javnih ličnosti i normalno je da privlače pažnju javnosti, ali pustite decu da se vole. Ne smeta mi što su Maša i Kostadin sestra i brat, u te priče se ne mešam. Navikao sam na pažnju medija jer je moja ćerka od tinejdžerskih dana pod lupom javnosti", kaže Slobodan.

Veljko i Maša, foto Marina Lopičić
Veljko i Maša, foto Marina Lopičić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja