PORODIČNA SVEČANOST: Mirka i Vujadin krstili decu na Zvezdin praznik
Foto: Damir Dervišagić

Glumica i fudbaler priredili slavlje

PORODIČNA SVEČANOST: Mirka i Vujadin krstili decu na Zvezdin praznik

Stars -
Sin i ćerka glumice i fudbalera primili Svetu tajnu na dan kad su crveno-beli pre 23 godine postali prvaci Evrope
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Veselje na Kalemegdanu.Mirka Vasiljević i Vujadin Savić juče su krstili dvoipogodišnjeg sina Andreja i šestomesečnu ćerku Adrijanu. Mališani su Svetu tajnu primili u Sabornoj crkvi u Beogradu. Iako zbog Vujadinovih fudbalskih obaveza porodica živi u Nemačkoj, odlučili su da sačekaju kraj prvenstva i decu krste u svom rodnom gradu.

Niša Saveljić i Vujadin Savić
Niša Saveljić i Vujadin Savić

Vujadinova želja bila je da se ovaj čin obavi baš 29. maja jer je na taj dan pre 23 godine njegov omiljeni klub Crvena zvezda osvojio titulu Kupa evropskih šampiona.Glumica i fudbaler stigli su ispred Saborne crkve dvadesetak minuta pred ceremoniju. Mama je bila posebno radosna:

Dušan  i Marina Savić
Dušan i Marina Savić

- Vujadin i ja smo ograničeni datumima i imamo samo nekoliko slobodnih dana u godini. Treba naći i dan koji odgovara i našim najbližima koji žele da ga provedu s nama. Za divno čudo, namestio se 29. maj i poklopio se s Vujadinovim željama jer mu je taj datum veoma bitan. On je veliki navijač Crvene zvezde i ja sam ga podržala. Vujadin je za kuma izabrao svog druga iz osnovne škole Đorđa Tomića, a ja svog kolegu Nemanju Janičića. Presrećni smo što smo krstili decu - rekla je Mirka.Posle obreda krštenja, gosti su s Mirkom i Vujadinom prešli u restoran „Kalemegdanska terasa“, gde se slavilo do zore uz pesmu Milene Ćeranić. Deda Dule Savić bio je više nego ponosan na svoje unuke.

Nemanja Janičić sa kumčetom
Nemanja Janičić sa kumčetom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja