UDADE SE LEPA NINA: Ispunila sam devojački san!
Foto: Nemanja Pančić

Nina Janković, zvezda „Montevidea“, stala na "ludi kamen"

UDADE SE LEPA NINA: Ispunila sam devojački san!

Stars -
Poznata glumica juče sklopila brak s dečkom Matejom Dičićem u Crkvi Svetog Marka, posle čega su priredili veliko veselje
1 / 5 Foto: Nemanja Pančić

Nek je sa srećom.Nina Janković juče se udala za dugogodišnjeg dečka Mateju Dičića, brata od ujaka njene dobre drugarice i koleginice Tamare Dragičević. Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su obavili i građansko venčanje u restoranu hotela „Zira“, u kojem je priređeno i svadbeno veselje.

Kum Ivan MihailovićGlumica koja se proslavila ulogom Valerije u filmu „Montevideo, bog te video“ i njen dragi izgovorili su sudbonosno „da“ u prisustvu velikog broja zvanica. Mlada je za kuma uzela kolegu Ivana Mihailovića, dok je mladoženja odabrao druga iz detinjstva.Pred crkvu na Tašmajdanu prvi su stigli trubači, koji su mladence dočekali s pesmom „Đurđevdan“.Mlada nije želela mnogo da priča s novinarima, samo je kratko poručila:- Dobro se osećam. Ispunila sam svoj devojački san.Za razliku od Jankovićeve, njen kum Ivan bio je pričljiv i veoma uzbuđen:

Glumačka elita- Imam veliku tremu i još nisam svestan šta mi se dešava jer mi je ovo prvi put da kumujem nekome. Nina i ja se znamo od početka studiranja. Zadovoljan sam njenim izborom muža, kum i ja se znamo dugo i ovo je kruna našeg prijateljstva. Mnogo sam srećan i ne mogu da pronađem reči kojima bih opisao moja osećanja. Ljudi se žene, udaju, a ja ću kad vidim kako sve ovo funkcioniše - našalio se na kraju Ivan.Među poznatima na venčanju su bili i Tanja Bošković sa ćerkom Lanom, Dragan Petrović Pele, Vuk Kostić sa devojkom Jelisavetom Orašanin, Tamara Dragičević i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track