Sandro Marković: Zbog stresa i nezdravog načina života oboleo sam od teške bolesti

Oporavlja se

Sandro Marković: Zbog stresa i nezdravog načina života oboleo sam od teške bolesti

Stars -
Bivši član “Prsluk benda”, a sadašnji voditelj emisije “Prslook again” jedva je preživeo

Sandro Marković osam meseci je u bolnici u Italiji lečio tešku bolest imuniteta.

"Tek kada sam sve to preživeo, shvatio sam šta je život. Zbog stresa, umora i nezdravog načina života oboleo sam od veoma teške bolesti. Nisam imao imunoglobuline, što u prevodu znači da sam mogao da umrem i od obične prehlade", objašnjava Sandro, koji je po zanimanju lekar, specijalista sportske medicine sa kardiologijom. Potpuni kolaps doživeo je u Italiji, dok je bio na poslovnom putu.

"Toliko sam bio slab da nisam mogao da ustanem iz kreveta! Pozvao sam ženu mog brata Nikice, koja je vrhunski imunolog i ona me je smestila na kliniku u Padovi. Nisam ni znao da imam tako dobrog brata, on je plaćao sve račune, bio uz mene i borio se kao lav", priča Sandro. Marković kaže da ga je posao koštao zdravlja.

"Danju sam bio načelnik sektora sportske medicine u Bolnici “Ostrog”, uveče sam radio kao voditelj zabavne emisije, a noću sam svirao u “Prsluk bendu”. Uvek sam nosio po dva telefona, bio aktivan na društvenim mrežama i svim prijateljima i poznanicima bio na raspolaganju 24 sata. Čak sam i na odmoru ceo dan telefonom rešavao tuđe probleme", kaže Sandro.

Iako je ponovo počeo da radi i u bolnici kao lekar i na Televiziji kao voditelj, strogo poštuje savete italijanskih lekara.

"Ne koristim mobilni telefon, izbegavam i fiksni, nema me na društvenim mrežama, a u emisije ne pozivam ljude koji mi ne prijaju".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track