DARA SE VRATILA IZ AMERIKE: Umesto muža dočekao je brat!

Milan se plaši aviona

DARA SE VRATILA IZ AMERIKE: Umesto muža dočekao je brat!

Stars -
Nije me sačekao na aerodromu, jer je otišao sa sinom u Crnu Goru, a i ja ću im se za koji dan pridružiti, izjavila je Dara

Poznata pevačica Dara Bubamara vratila se sa turneje iz Amerike i u utorak uveče je sletela na Aerodrom "Nikola Tesla", gde su je čekali brat i snajka umesto supruga Milana. Kada se pojavila sa koferima, svi su začudili što je posle turneje ne čeka suprug, a kako saznajemo, on je sa njihovim sinom u Crnoj Gori.

"Dara je u utorak kasno stigla iz Amerike. Bila je veoma umorna od puta, ali kada je videla fotoreportere nije skrivala osmeh sa lica. Na aerodromu su je sačekali brat i snajka, ali ne i suprug Milan. On je sa njihovim sinom Konstantinom u Crnoj Gori kod rođaka", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Dara dosta šopingovala u Americi."Dara se vraila sa dva kofera i kesama iz Amerike, a nakupovala je i dosta poklona, kako za svog sina, tako i za prijatelje. Turneja je protekla odlično, a ona je veoma zadovoljna kako su prošli koncerti kod publike u ovoj zemlji", kaže izvor blizak Dari, koja je otkrila zašto suprug nije otišao sa njom u Ameriku.

"Milan se plaši aviona, tako da iz tog razloga nije krenuo sa mnom na turneju. Kako je i sama turneja trajala desetak dana, nije bilo potrebe da se cima po avionima. Nije me sačekao na aerodromu, jer je otišao sa sinom u Crnu Goru, a i ja ću im se za koji dan pridružiti", izjavila je Dara po sletanju na aerodrom u Beogradu.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track