Jelena Tomašević i Leontina otkrile svoj recept za sreću
Foto: Story

Savršen vikend: Uživanje pored jezera s poznatima

Jelena Tomašević i Leontina otkrile svoj recept za sreću

Stars -
Dr Filgud je predstavio svoj najnoviji strip „Drugo stanje“, koji je uradio u saradnji s Danijelom Dimitrovskom i koji su čitaoci Storija dobili na poklon uz prethodni broj

Beg od vrućine.Krajem prošle sedmice održan je treći po redu „Stori i Naksi savršen vikend“ u kafeu „Koketa“ na Adi Ciganliji. Osim atraktivnog programa, veliku pažnju prisutnih izazvale su poznate ličnosti koje su došle da bi se družile sa svojim obožavaocima. Jelena Tomašević i Leontina su otkrile svoj recept za savršen vikend i kako uživaju sa svojim najmilijima.

Dr Filgud je predstavio svoj najnoviji strip „Drugo stanje“, koji je uradio u saradnji s Danijelom Dimitrovskom i koji su čitaoci Storija dobili na poklon uz prethodni broj. Ivan Mihailović izazvao je veliku pažnju devojčica i pričao o tome kako se naporno sprema za finale takmičenja „Ples sa zvezdama“. Katarina Rašić je najavila povratak na muzičku scenu posle pauze zbog rođenja ćerkice Julije, Brankica Sebastijanović i Žarko Stepanov preneli su utiske sa snimanja serije „Sinđelići“.Posebno interesovanje prisutnih izazvalo je pojavljivanje Goce Tržan, koja je došla sa ćerkom Lenom i partnerom Rašom. Druženje se nastavlja sledećeg vikenda.(M. K. V.)

Zabava... Jelena Tomašević
Zabava... Jelena Tomašević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track