OSUMNJIČEN: Policija saslušava Tigra zbog Ace Lukasa!
Foto: Dragan Kadić

Na listi osumnjičenih

OSUMNJIČEN: Policija saslušava Tigra zbog Ace Lukasa!

Stars -
Opšte je poznato i svi koji me poznaju znaju da sam lično protivnik svakog nasilja i vandalizma, tako da me ovakve insinuacije ne dotiču, rekao je biznismen

Prema tvrdnji Ace Lukasa, nekoliko plaćenika sprema fizički napad na njega, zbog čega je zatražio policijsku zaštitu, a kako saznajemo u policijsku stanicu 29. novembar pozvan je i biznismen Dejan Popović, poznatiji kao Tigar, koji se našao na listi osumljičenih.

U četvrtak je policija kontaktirala sa beogradskim biznismenm i pozvala ga da se ovih dana javi na informativni razgovor, povodom slučaja folk pevača.

"Tigar je već neko vreme u lošim odnosima sa Lukasom, zbog čega i jeste jedan od osumnjičen. Nakon što je Aca zatražio policijsku zaštitu, konkretno je naveo ime i prezime biznismena i još nekoliko ljudi, i tada naglasio da se boji za svoju bezbednost, kao i bezbednost porodice. Dejan je odmah pozvan da dođe u stanicu i da izjavu tim povodom. U narednih nekoliko dana trebalo bi da ga inspektori saslušaju", saznaje se od dobro obaveštenog izvora iz policiji, a ovim povodom kontaktirali smo sa Popovićem, koji je potvrdio naša saznaja i dodao da će se odazvati pozivu nadležnih organa.

Marina Lopičić! Mogu da kažem da me od njega nijedan postupak ne iznenađuje i jasno je da u svakom svom delovanju koristi lažima, izmišljanjima i prevarama, a sve u cilju izbegavanja vraćanja novca koji mi duguje", rekao je biznismen.

"Opšte je poznato i svi koji me poznaju znaju da sam lično protivnik svakog nasilja i vandalizma, tako da me ovakve insinuacije ne dotiču", izjavio je Tigar.

Podsetimo, Vuksanović je nakon izjave u policiji ispričao kako su, navodno, neka maloletna lica dobila unapred novac kako bi ga fizički napali."S obzirom na to da sam dobio saznanja kako sam ugrožen ‘na život i telo’ i ja i moja porodica, pozvan sam u policiju da dam iskaz povodom toga. Verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, jer znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega se bojim za svoju decu i suprugu, a onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene, a to po nalogu i finansiranju ljudi sa kojima sam duže vreme u sukobu i koji žele da me ocrne, da unište moju egzistenciju, karijeru, mene i moj život", rekao je pevač.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track