BORI SE ZA ĆERKU: Sindi tužila sudiju koji je dao dete ocu nasilniku!

Ivana Stamenković ogorčena

BORI SE ZA ĆERKU: Sindi tužila sudiju koji je dao dete ocu nasilniku!

Stars -
Bivša modelsica podnela krivičnu prijavu protiv Matije Radojičića, sudije Trećeg osnovnog suda u Beogradu, koji nije uvažio predlog da se protiv Nikole Pavlovića povede postupak zbog nasilja u porodici

Nakon što joj je sud oduzeo ćerku Petru (4) i starateljstvo dodelio njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, Ivana Stamenković Sindi podnela je krivičnu prijavu protiv Matije Radojičića, sudije Trećeg osnovnog suda u Beogradu, koji je doneo ovakvu odluku.U tužbi bivša članica grupe Models navodi da je još 6. jula 2012. godine doneta privremena mera da se ona stara o detetu i da je bez ikakvih bitnijih razloga 9. juna preinačena. Ivana je ogorčena što Radojičić pri donošenju nove odluke nije uvažio predlog da se zbog krivičnog dela nasilja u porodici povede postupak protiv Pavlovića, koji je već nekoliko puta izbegao da da svoj iskaz o celom slučaju.

Uzeo dete... Nikola Pavlović
Uzeo dete... Nikola Pavlović

Sporna odlukaStamenkovićevoj i njenim braniocima nikada nije dostavljena odluka da joj je dete oduzeto, dok je suprotna strana nesumnjivo imala informaciju kako je rešenje doneto i pre nego što su fizički mogli da dođu u njegov posed. Ivani je naloženo da mora da plaća alimentaciju od 10.000 dinara, a ćerku ne može da vidi jer se nalazi na odmoru sa ocem u Barseloni.Petra sa ocem- Čula sam se s Petrom, konačno, posle desetak dana. Nikoli sam dala saglasnost da ide sa ćerkom na odmor iako je on meni to pravo uskratio. Nisam htela da mu se svetim preko deteta. Nastavljam da se borim da mi ćerka bude vraćena - kaže Ivana.Ona ne može da dočeka da ponovo vidi svoje dete, koje se vraća u Srbiju tek za deset dana.- Nisam joj govorila o mom odnosu s njenim ocem jer ne želim da oseća posledice. Želim da je zaštitim od cele priče - poručuje Stamenkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track