FALŠ DO FALŠA: Da li se Maja Marijana izblamirala ovakvim pevanjem u emisiji?

Šta se dogodilo

FALŠ DO FALŠA: Da li se Maja Marijana izblamirala ovakvim pevanjem u emisiji?

Stars -
Da bi se ovoliko falširalo mora se ići u školu, ja to ne bi mogla tako ni da se potrudim, pa pogledajte ovog Milana Stankovića kako joj se dete smeje, rekla je Majina koleginica koja je videla snimak

Nakon popularne Sandre Afrike i izvesnog snimka "Sandrino talentovano pevanje" koji je kasnije uklonjen sa Jutjuba pojavio se i novi sličan snimak. Ovoga puta pevačice Maje Marijane.

O njemu se dosta priča, pa i u estradnim krugovima. "Da bi se ovoliko falširalo mora se ići u školu, ja to ne bi mogla tako ni da se potrudim, pa pogledajte ovog Milana Stankovića kako joj se dete smeje i jedva se suzdržava da ne pukne. I ovi u emisiji su licemjeri koji joj nisu rekli da je katastrofalna", pričala je jedna pevačica drugoj na jednom dogašaju.

Ta pevačica nije želela da prokomentariše javno Majino pevanje u emisiji. "Nemojte molim vas da mi se ime povlači uz sve ovo, eto, zabavićete svoje čitaoce i mislim da će oni dati svoj konačan sud. Ovako ja bih ja morala da se natežem sa Majom i da se povlačim po medijima a takva reklama mi ne treba", rekla je tajnovita pevačica.

Pogledajte i poslušajte snimak:

(Doznajemo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track