Dragana Mirković za Kurir: U bolnici sam, u udesu sam povredila kičmu!
Foto: Damir Dervišagić

Ekskluzivno: Pevačica se oglasila posle sudara u Austriji

Dragana Mirković za Kurir: U bolnici sam, u udesu sam povredila kičmu!

Stars -
Mirkovićeva u saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre nedelju dana zadobila ozbiljniju povredu, zbog koje će morati da se oporavlja naredna tri meseca

Saobraćajna nesreća koju je Dragana Mirković doživela sa suprugom Tonijem Bijelićem ipak nije prošla bez težih povreda.Naime, folk pevačica, kako Kurir ekskluzivno saznaje, povredila je kičmu, zbog čega će se oporavljati naredna tri meseca. Iako se u medijima pronela vest da je posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje, ona se i dalje nalazi u bolnici i još se ne zna koliko će tamo ostati. Njen muž Toni prošao je s lakšim povredama. Udario ih minibusOd udesa u kojem je uništen prednji deo Draganinog automobila „majbah“, vrednog pola miliona evra, prošlo je sedam dana, a pevačica je tek sad smogla snage da progovori o traumatičnim trenucima kroz koje je prošla.- Nisam mogla da se javim ranije. Toniju i meni se 10. juna, negde posle 15 časova, u Austriji dogodila saobraćajna nesreća. Udes je izazvao minibus koji je naleteo na nas. Nismo mogli da ga izbegnemo - priča Dragana i dodaje:- Još sam u bolnici, povredila sam kičmu i predstoje mi tri meseca oporavka. Zbog ljudi kojima je iskreno stalo do mene želim da kažem da ću biti dobro i da svima zahvaljujem na brizi - završava Dragana, koju svakodnevno posećuju suprug, deca i prijatelji.Otkako je doživela sudar, uz pevačicu su i njene brojne kolege koje joj pružaju podršku da se što pre oporavi. Ona je u kontaktu i s velikim brojem fanova koji žele da ona u bude dobro.Udes posle nastupaPodsetimo, udes se dogodio kad se Dragana vraćala s nastupa u ciriškoj diskoteci „Fejs“. Tada je rečeno da su ona i Toni zadobili lakše povrede, ali je sada jasno da ipak, bar za nju, nije bilo tako bezazleno.

Oporavak... Dragana i Toni
Oporavak... Dragana i Toni

Dragana optimistaBIĆE SPREMNA ZA KONCERTDragana Mirković zakazala je koncert u Kombank areni u Beogradu za 3. oktobar. Ona je optimista i veruje da će do spektakla s njenom kičmom sve biti u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja