SNIMALA BEZ DOZVOLE: Natašu Bekvalac priveli na Ibici!
Foto: Instagram

Platila kaznu

SNIMALA BEZ DOZVOLE: Natašu Bekvalac priveli na Ibici!

Stars -
Pevačica je želela da neke kadrove za spot snimi na lokacijama za koje nije dobila dozvolu pa je policija istog trenutka odvela Natu u policijsku stanicu

Pevačica Nataša Bekvalac otputovala je na Ibicu kako bi snimila kadrove za spot nove pesme, a već prvog dana je doživela neprijatnost, kada ju je policija privela, jer je snimala na nedozvoljenim površinama.

Naime, pevačica je imala veliku želju da neke kadrove snimi na lokacijama za koje nije dobila dozvolu za snimanje, pa je policija istog trenutka odvela Natu u policijsku stanicu, a nakon što su joj uzeli izjavu, pustili su je na slobodu.

"Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipa", ispričao je izvor koji se našao na licu mesta, a zatim i ispričao kako je izgledao Natin razgovor sa nadležnim organima.

"Policija je odmah upitala zašto je bila na lokacijama na kojima je strogo zabranjeno snimanje, a Nata je pokušala da im na lep način objasni o čemu se radi, ali oni nisu želeli da slušaju. Pošto su shvatili da je ona inicijator svega, odmah su je smestili u policijsku stanicu da bi dežurnim inspektorima objasni sve. Natqa je nekoliko sati sedela u stanici i objašnjavala da nije znala da snimanja na tim delovima Ibice zabranjena. Posle sasluišanja Natu su pustili na slobodu ali je odmah napisali novčanu kaznu koju je morala da plati u roku od 24 sata. Pevačica se u prvi mah iznervirala, ali nije želela da joj bilo šta pokvari odmor i snimanje spota pa je sa drugaricama odmah otišla na plažu i uživala u koktelima", rekao je izvor blizak Bekvalčevoj.

Pokušalo se doći i do komentara Nataše Bekvalac, ali nije se uspelo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track