SINDI MODELS: Čula sam se sa ćerkom posle 10 dana!
Foto: Damir Dervisagic

Neće da se sveti preko deteta

SINDI MODELS: Čula sam se sa ćerkom posle 10 dana!

Stars -
Čula sam se s Petrom, konačno, posle desetak dana. Nikoli sam dala saglasnost da ide sa ćerkom na odmor iako je on meni to pravo uskratio

Ivana Stamenković Sindi, koja je podnela je krivičnu prijavu protiv Matije Radojičića, sudije Trećeg osnovnog suda u Beogradu, koji je doneo odluku da starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom (4) dodeli njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću.

Ivani je naloženo da mora da plaća alimentaciju od 10.000 dinara, a ćerku ne može da vidi jer se nalazi na odmoru sa ocem u Barseloni.

"Čula sam se s Petrom, konačno, posle desetak dana. Nikoli sam dala saglasnost da ide sa ćerkom na odmor iako je on meni to pravo uskratio. Nisam htela da mu se svetim preko deteta. Nastavljam da se borim da mi ćerka bude vraćena", rekla je Ivana.

Ona ne može da dočeka da ponovo vidi svoje dete, koje se vraća u Srbiju tek za deset dana."Nisam joj govorila o mom odnosu s njenim ocem jer ne želim da oseća posledice. Želim da je zaštitim od cele priče", poručuje Stamenkovićeva.

Podsetimo, Kurir je došao u posed dokumentacije koja potvrđuje njene optužbe. Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu iz Instituta za sudsku medicinu i fotografija s podlivima na licu, utvrđeno je da je Ivanu (koja je u to vreme nosila prezime Pavlović) bivši muž pretukao 12. februara 2012. godine i tom prilikom joj naneo lakše telesne povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja