SINDI OSTAJE I BEZ STANA: Muž nasilnik joj uzeo ćerku, sad je tera na ulicu!
Foto: Damir Dervišagić

Modelsica gubi i stan

SINDI OSTAJE I BEZ STANA: Muž nasilnik joj uzeo ćerku, sad je tera na ulicu!

Stars -
Najmanje mi je bitno da li ću ostati u stanu ili ne. Imam samo jednu želju, a to je da vratim Petru. Moje dete je sa nasilnikom i to je nedopustivo, rekla je bivša Stamenkovićeva

Ivani Stamenković Sindi kojoj je sud oduzeo starateljstvo nad ćerkom sada preti i gubitak krova nad glavom. Pevačicin bivši suprug Nikola Pavlović rešio je da izbaci Sindi iz stana u kom su zajedno živeli.

"Stan u kom trenutno živi Ivana zapravo je Nikolin. On joj je dopustio da boravi u njemu jer je do skora sa njom tu živela i njihova ćerka. Ali sada kada je dobio starateljstvo nad Petrom, odlučio je da uzme stan", rekao je izvor blizak Nikoli.

Sindi, sa druge strane, ne razmišlja i stambenom pitanju, jer joj je najbitnije da vrati starateljstvo nad ćerkom.

"Najmanje mi je bitno da li ću ostati u stanu ili ne. Imam samo jednu želju, a to je da vratim Petru. Moje dete je sa nasilnikom i to je nedopustivo. Nijedan jedini sud u bilo kojoj drugoj zemlji ne bi dodelio dete ocu nasilniku. To izgleda može samo kod nas. Bojim se da Petra nema nema psihičkih problema zbog svega što se događa jer je još mala", kaže Sindi i vapi da joj se pomogne.

"Ovde se radi o korupciji. Ukoliko imaš para, možeš sve. Veliki broj žena je u situaciji u kojoj se ja nalazim. Mnogima je dete oduzeto na nepravedan način. Tome mora da se stane na put. Na sudu nisu izneli ni jedan jedini argument zbog kog mi oduzimaju ćerku", rekla je bivša modelsica.

(Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track