BOSANSKA PEVAČICA ALMA: Udala sam se za šeika kome sam 23 žena po redu, ali uživam!
Foto: Fejsbuk

Ne vraća se u domovinu

BOSANSKA PEVAČICA ALMA: Udala sam se za šeika kome sam 23 žena po redu, ali uživam!

Stars -
Za samo tri nedelje je uspela da se uda za šeika, pa je rešila da napusti pevanje i uživa u Dubaiju

Samo tri nedelje boravka u Dubaiju su za bosansku pevačicu Almu Tucaković bile dovoljne da donese odluku da stavi tačku na svoje pevanje, a sve zbog toga što je pronašla supruga.

Naime, Alma se udala za šeika kojem je 23 žena po redu..

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više pevati jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze", rekla je Alma.

Alma kaže da je svom suprugu 23 žena i da ima potpunu slobodu. "Ja sam mu 23 žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno", rekla je Alma, a zatim je dodala:"Ne kažem da se za godinu-dve neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga", poručuje ona.

(Express)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track