VIDIĆ: Preti mi muž Dijane Janković DIJANA: Vidić mi preti Cecom

Pevačica tražila zaštitu policije

VIDIĆ: Preti mi muž Dijane Janković DIJANA: Vidić mi preti Cecom

Stars -
Mlada pevačica kaže da je zbog opasnih pretnji morala da zatraži zaštitu policije i suda od kreatora Saša Vidića, koji je gotovo istovremeno policiji prijavio Dijaninog supruga, takođe zbog pretnji

Dijana Janković od pojavljivanja na estradnoj sceni ne prestaje da se nametne širem auditorijumu, što je izuzetno zasmetalo kreatoru Saši Vidiću, poznatom po britkom jeziku, kao i po tome što u mnogim situacijama kaže ono što većina misli.

Gladna slave, Dijana se konstantno eksponira i to na razne načine, prvo stajlingom, onda hvaleći se javno luksuznim odmorima, stanovima i kućama u kojim boravi, preskupim odevnim predmetima i obućom najprestižnijih brendova, i na kraju demonstrirajući ljubav sa svojim dve decenije starijim suprugom Dankom Rokvićem.

Sve vreme Dijana se bavi muzikom, snima singlove i skupe spotove koji ih prate, ali sve to, na njenu žalost, ostaje u drugom planu i ne dobija medijsku pažnju koju ona želi. Usled takve situacije, iznova prezentuje svoj raskošni život , te se tako pre dva dana na fejsbuku pohvalila Poršeovim automobilom -Macanom koji je dobila na poklon od supruga. Rokvić je za ljubav svoje supruge dodatno platio registraciju automobila tražeći da umesto registarske oznake u prvom planu bude nadimak njegove drage.

Vidića je to dotaklo i u svom maniru na Fejsbuku je napisao: "Macan u garaži, deda u krevetu", jasno aludirajući na prilike u pevačicinoj kući.

Dijanin suprug se našao povređen i odgovorio mu je sa nekoliko poruka u kojima ga vređa, etiketira kao narkomana, kritikuje njegove stavove i fizički izgled. Vidić je slučaj odmah prijavio policiji , i o tome obavestio javnost putem Fejsbuka.

DIjana je nakon svega ispričala svoju verziju događaja, a kaže da su ona i njen izabranik žrtve kreatora koji prema njenom rečima, obmanjuje javnost.

"Saša Vidić nas je bez razloga vređao i napao iako ga ne poznajem i nikada ga u životu nisam videla. Napada i sve druge, ali mu ja to neću dozvoliti. Nikome ne dozvoljavam da vređa moju porodicu. Ja sam ta koja je prva podnela krivičnu prijavu protiv njega nakon što nam je pretio sa Cecom, advokatima i time da nije sam. Aludirao je na neke kriminalce i pokušao da nas uplaši. Smatram da je vreme da se zaustavi on, kao i sve osobe poput njega. On nije nikakva žrtva u ovom slučaju, kako pokušava da se predstavi. Žrtva sam ja", rekla je Dijana.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja