KASNILA NA SNIMANJE: Pevači čekali tri sata zbog Rozge!
Foto: Pr Slika

Nekolegijalno

KASNILA NA SNIMANJE: Pevači čekali tri sata zbog Rozge!

Stars -
Jedna od legendi narodne muzike Snežana Đurišić, koja je kao pravi profesionalac došla sat vremena ranije, u jednom trenutku pitala je ko je Jelena Rozga

Hrvatska pevačica Jelena Rozga kasnila je tri sata na snimanje emisije "Bravo šou", gde su zbog nje svoj red da nastupe čekale najveće srpske zvezde. Da Rozgina bahatost bude veća, ona je po dolasku tražila da nastupi kako bi što pre završila, što je dodatno iznerivaralo ostale učesnike koji joj tu želju nisu uslišili.

Kako saznajemo, snimanje je trebalo da počne u devet i svi pevači su došli čak i ranije, ali su tako sređeni morali da čekaju da se Jelena pojavi.

"Jedna od legendi narodne muzike Snežana Đurišić, koja je kao pravi profesionalac došla sat vremena ranije, u jednom trenutku pitala je „Ko je Jelena Rozga?“.

Kada su joj objasnili o kome je reč, žena nije mogla da veruje. Osim nje, i Keba je došao na snimanje na vreme, a nastupio je tek dva sata kasnije. Svi su bili besni i u šoku koliko neko može da bude bahat", ispričao je izvor sa lica mesta.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track