Ana Nikolić: Sve mi dobro ide osim ljubavi!

Nema sreće sa muškarcima

Ana Nikolić: Sve mi dobro ide osim ljubavi!

Stars -
Volela bih da se konačno pojavi muškarac za koga će govoriti: „Ovo je taj i taj, i ovo je njegova devojka Ana Nikolić“, a ne svaki da bude poznat kao moj dečko, poželela je pevačica

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da joj u životu trenutno sve ide kako treba, osim što nema sreće s muškarcima. Ako je suditi po kritikama, iste sudbine je i kada je odabir stajlinga u pitanju.

"Volela bih da se konačno pojavi muškarac za koga će govoriti: „Ovo je taj i taj, i ovo je njegova devojka Ana Nikolić“, a ne svaki da bude poznat kao moj dečko", poželela je Ana Nikolić.

Najveći problem joj je status "devojke bez dečka“. Ona je pre izvesnog vremena bila povezivana s bivšim rukometašem Vladom Mandićem, ali se ta romansa neslavno završila raskidom.

"Trenutno mi sve ide, osim ljubav. Horoskop kaže da će se u septembru pojaviti onaj pravi, pa tako čekam septembar", ne gubi optimizam pevačica.

Pored emotivnog plana, ruže joj ne cvetaju ni na drugim poljima. Nedavno je bila na stubu srama zbog haljine koju je nosila, a u kojoj su joj se videle grudi. Iako se ona sama uporedila sa Rijanom, drugi su je ismejali.

"Umesto da kažu za moj stajling da pratim svetske trendove, oni kažu da je to skandal", požalila se pevačica. Ovakvi komentari joj nikako ne prijaju, posebno ako se uzme u obzir da je nedavno postala i dizajnerka. To je ipak ne sprečava da radi na novoj kolekciji.

"Završavam modele za jesen-zimu sledeće sezone. Osim toga, bavila sam se i entrijerom kluba koji je otvorio moj brat", kaže ona. Na otvaranje pomenutog kluba, pevačica je došla taksijem. Upitali smo je da li to zbog toga što joj je pauk nedavno odneo auto. Kako je objasnila, budući da voli da popije, taksi je sigurnija varijanta.

"Ovako sam došla zbog alkohola. Nikada više neću voziti auto kad popijem, što svima poručujem. Pauk mi nije odneo auto! Inače, ne volim da izlazim po Beogradu i sada mi je drago što imam svoju kafanu gde ću biti", tvrdi Ana. Trenutno nema u planu novi album, jer joj nedostaju sponzori.

"Albuma neće biti ove godine", rekla je Nikolićeva.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track