LEMA I PRIJATELJE: Suprug Maje Marijane prebio njenog druga!
Foto: Kurir Štampano

Mladen Šmrakić napravio scenu na Senjaku

LEMA I PRIJATELJE: Suprug Maje Marijane prebio njenog druga!

Stars -
Incident se dogodio na Akademiji likovnih umetnosti, gde je pevačicin muž naneo telesne povrede Milošu Ostojiću, a nju izvređao pastorak Miloš

Mladen Šmrakić, nevenčani suprug pevačice Maje Marijane, u subotu uveče pretukao je njenog dugogodišnjeg prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića. Kako Kurir saznaje, incident se dogodio oko 21 sat na Akademiji likovnih umetnosti na Senjaku, gde se održavala godišnja izložba studenata istoimenog fakulteta. Tom prilikom Šmrakić je prvo naneo telesne povrede Milošu, a zatim mu oštetio automobil. Slučaj je prijavljen policiji.Pobesneo- Mladen je na izložbu došao besan u pratnji prijatelja i sina Miloša, koji je pre godinu i po dana snimio duet s maćehom. Odmah je prišao Maji i njenom drugu i počeo je da ih vređa. Dečko nije želeo da pravi skandal pred ljudima, već je izašao napolje, gde je nastao haos. Iz čista mira Mladen je nekoliko puta udario nesrećnog mladića, a posebno se razbesneo kad je Maja htela da ga zaštiti. U svađu se umešao njegov sin koji je vređao pevačicu rekavši joj je da je glupa, prosta i poručio joj da gleda svoja posla - priča naš sagovornik i nastavlja:

Obračunava se pesnicama... Mladen Šmrakić
Obračunava se pesnicama... Mladen Šmrakić

- Maja je počela da plače, a Miloš je zapretio da će pozvati policiju, nakon čega su Mladen i njegov sin otišli s lica mesta. Istraumirani i uplašeni pevačica i njen prijatelj pomoć su potražili u Urgentnom centru. Lekari su slikaru konstatovali lakše telesne povrede i on će podneti krivičnu prijavu protiv Šmrakića - tvrdi naš izvor.On kaže da prijateljstvo između Marijane i Miloša traje godinama.- Njih dvoje su dugogodišnji prijatelji. On je slikar i ikonopisac, koji se nikad nije mešao u Majine i Mladenove porodične odnose. Miloš, kao i mnogi drugi muškarci kod kojih je pevačica tražila utočište od muža nasilnika, barem jednom su doživeli neprijatnost s Mladenom - završava izvor.Maja nedostupnaTokom jučerašnjeg dana pevačica je bila nedostupna za komentar, dok smo s Ostojićem stupili u kontakt putem Fejsbuka, ali on nije želeo ništa da komentariše. Na Šmrakićev telefon javio se njegov sin Miloš. U prvom trenutku pravio se da ne zna o čemu se radi, da bi nam spustio slušalicu čim smo mu pojasnili detalje.

Verbalno napao maćehu... Miloš Šmrakić
Verbalno napao maćehu... Miloš Šmrakić

NasiljeMLADEN MAJI NANEO OZBILJNE POVREDE GLAVEFolkerka je u maju prošle godine bila žrtva porodičnog nasilja. Ona je u Hitnu pomoć došla s ozbiljnim povredama, da bi medicinskom osoblju rekla da ju je pretukao nevenčani suprug Mladen. Zbog ozbiljnosti stanja Marijana je prebačena u Urgentni centar, na odeljenje za maksilofacijalnu hirurgiju. Neurohirurg je ustanovio nagnječenje jagodične kosti i lobanje, a nakon ukazane lekarske pomoći, otpuštena je s klinike. Ona i Mladen imaju ćerku Milicu (12).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track